Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Shin Azumi

Retur til designere
Shin Azumi tilfører sin egen visuelle fortolkning til funktionelle strukturer. Sammen med Fredericia har Azumi forenet japansk æstetik med traditionelle danske designprincipper.

Shin Azumi er en japansk designer, bosiddende i London, hvor han driver sin egen tegnestue a studio. Han arbejder hovedsageligt med produkt- møbel- og rumdesign.

”Observation er altid nøglen til udvikling. Jeg begynder med objektivt at betragte alle de fænomener, der har indflydelse på det, jeg arbejder med. Herefter gør jeg mig klart, hvilke væsentlige punkter jeg skal arbejde videre med for at udvikle projektet. Efter ideen så at sige er blevet ”destilleret”, er det endelige resultat ofte en simpel løsning,” siger Shin Azumi om sit arbejde.

Shin Azumis designer for Fredericia og hans designfilosofi stemmer helt overens med Fredericia’s kerneværdier: At der skal være balance mellem idé, æstetisk og funktionalitet i et godt design:
”Funktionalitet er nøglen til at give et design lang levetid. Jeg ser på fysisk funktionalitet så vel som effekten af psykologisk funktionalitet. Et design er komplet når det bliver brugt af mennesker. At sørge for tilfredsstillende, interaktiv kvalitet er den vigtigste opgave for mig som designer. Jeg forsøger altid at skabe maksimal effekt i en minimal løsning, ” siger Shin Azumi.

Shin Azumi’s design er sat i produktion og belønnet med priser over hele verden, og de er også blevet en del af den permanente samling på mange museer, som fx The Victoria & Albert Museum (UK), Stedelijk Museum (Holland), The Crafts Council (UK), Die Neue Sammlung (Tyskland), og Museum für Angewandte Kunst Frankfurt (Tyskland).