Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Simon Pengelly

Retur til designere
Simon Pengelly dimitterede fra Rycotewood College og Kingston Polytechnic i 1985 og 1988 respektivt.
Han startede sin professionelle designkarriere hos Conran Design Group og skiftede sidenhen til Habitats designteam i 1990. Her gik han hen og blev freelance koordinator for deres design samt udviklingen at deres møbelsortiment i de sene 90’ere. Dette kulminerede med kreationen af Radius-kollektionen der blev lanceret i 2000. Den gik hen og blev en bestseller på kort tid.

Pengelly startede sit eget designstudie i 1993, og lancerede en lille møbelkollektion ved Londons 100% Design i 1996, og her blev mange af kollektionens møbler opkøbt af britiske brands.
Han har designet møbler for Allermuir, Boss, Burgess, Chorus, Gordon Russell, HJ Berry, Hitch Mylius, Isokon Plus, Joined and Jointed, Knightsbridge, Martin Ryan, MHF, Modus and Verco. Han er derfor en af de betydningsfulde designere for den britiske møbelindustri gennem de sidste 25 år.

I samarbejde med det italienske brand, Lapalma, kunne han i 2006 præsentere OC stolen og i 2007 samarbejdede han med Arper om produktion af Babar taburetten og senere hen Nurr bordet, som vandt den italienske designerpris Compasso d’Oro i 2011. som er prestigefyldt at opnå blandt italienske designere.
Han har desuden arbejdet med andre europæiske møbel- og belysningsbrands, såsom Montis og Foscarini.
Herudover har han bidraget med produktdesigns for Joseph Joseph og transport design for Virgin Atlantic. Det vidner om hans alsidige evner til at designe for adskillige industrier, og til at lave designs der har masseappel. Han besidder en utrolig evne til at forstå hvordan folk bruger og relaterer to objekter omkring dem.

Han nylige værk, en stabelstol af træ for det bristike brand Chorus, til brug i Norwich Kategral og er et fremragende eksempel på hans måde at arbejde med designs der skal løse et problem. Han har formået at skabe en stol der udtrykker en lethed, underspillet simpelthed og hans tidløse appel.