Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Sinja Svarrer Damkjær

Retur til designere
Sinja Svarrer Damkjær er uddannet Civilingeniør med speciale i industrielt design i 2007 på Aalborg Universitet.

Med lampeserien The Bouquet, har Sinja Svarrer Damkjær ladet sig inspirere af en af forårets budbringere; tulipanen. Hun har kombineret udtrykket fra de henslængte store bundter af tulipaner, som falder i deres naturlige, bløde buer, med LE KLINTs unikke foldehåndværk:

"Gennem flere studierejser og ferier i Italien har de henslængte store bundter af tulipaner som jeg så på markeder fascineret mig; de er ikke opstillet sirligt eller bundet i særlige former. De får lov at falde til i deres naturlige smukke, bløde buer. At kombinere denne lidt skødesløse blomst med LE KLINTs sirlige og meget rette plisséer var en oplagt mulighed og udfordring. LE KLINT er for mig helt unikt med fokus på håndværk og sans for detaljer, så muligheden for at kombinere dette med et mere organisk og blødt udtryk har været helt fantastisk at arbejde med. Selve skærmen har en tydelig forminspiration fra tulipanhovedet, mens tulipanen står i sin lige akkurat udsprungne form. I buketterne med henholdsvis 3, 5 og 7 skærme er ledningerne flettet sammen, igen for at understrege det mere organiske og bløde, som et fint modspil til de præcist foldede og skarpe plisséer."

Som afgangsprojekt skabte hun med inspiration i naturen og forårets blomster den første udgave af The Bouquet, der benytter den klassiske krydsplissering i en ny fortolkning. The Bouquet var det første produkt i LE KLINTs historie, som anvendte fremtidens energisparende lysteknologi, LED. Den kombinerede hermed LE KLINTs klassiske krydsplissering med moderne lysteknologi.

"I 2007 da jeg designede lampen, var det som en stor buket med 7 skærme, som en moderne lysekrone, men nu er den opdateret, så der findes mindre buketter og sågar en enkeltstående blomst. Så er det muligt at finde en størrelse uanset hvor i hjemmet man ønsker at hænge lidt blomsterpoesi."