Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Studio David Thulstrup

Retur til designere
David Thulstrup er designer og arkitekt med en raffineret, men forskelligartet tilgang til interiør og arkitektur, der blander traditionel æstetik med moderne enkelhed.

Siden etableringen af Studio David Thulstrup i København i 2009 har han færdiggjort en omfattende portefølje af lokale og internationale projekter lige fra ny boligarkitektur og boliginteriør til detailbutikker og restauranter samt produktdesign. I begyndelsen af 2018 afsluttede han indretningen af den nye Noma-restaurant i København til den verdensberømte kok René Redzepi, der beskriver resultatet som frisk, moderne og meget i overensstemmelse med hans etos.

Kernen i Davids praksis er en tro på at finde skønhed i alle materialer og kombinere dem på en måde, der understreger komfort og levedygtighed.

Han tager en holistisk tilgang til alle projekter, analyserer og undersøger hver kundes behov og ønsker for at sikre, at resultatet passer til identitet og værdier. Ved at genoverveje og omarbejde enkle elementer som lys, farve, form og materiale, kommer han op med friske modsatte designløsninger til nogle gange komplekse krav.

Bag Studio David Thulstrup står et internationalt og kulturelt diversificeret team af arkitekter, indretningsarkitekter, tekstil designere, 3D visualisers, produktdesignere og materialeksperter. De arbejder i et naturligt oplyst studierum i en industribygning i øst Amager.

Før han etablerede sit eget studie arbejdede David for den franske arkitekt Jean Nouvel i Paris og den amerikanske arkitekt Peter Marino i New York City.