Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Tom Dixon (1959) er født i Tunesien, og som 4-årig flyttede familien til England. Tom Dixon har ikke nogen lang uddannelse inden for design. Det hele begyndte lidt tilfældigt, da han som basguitarist i et discoband kom ud for en ulykke og måtte finde en ny levevej. Han valgte at bruge tiden på at reparere sin motorcykel og fandt ved det ud af, hvor glad han var for at svejse ting sammen. Det gav ham lysten til at udforske metaller og svejsemetoder. I 1998 fik han arbejde hos den engelske møbelkæde Habitat, hvor han fik mulighed for at specialisere sig i metaller.

Autodidakt er ikke ordet, hvis du spørger manden selv. Tom Dixon betegner selv årene hos Habitat som sin læretid. I 2002 etablerede han sammen med David Begg sit eget designfirma ”Tom Dixon”, og han fik hurtig stor succes pga. sit særegne rå udtryk og valg af materialer.

Kollektionerne indeholder både møbler, accessories og belysning. Tom Dixon har en æresdoktorgrad fra Birmingham City University, og i 2000 modtag han en OBE pris for sit bidrag til britisk design.