Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL 82.250 - DELTAG HER - VALGFRIT STOF

Ditzel Lounge Chair - Sheepskin Moonlight

 Jørgen & Nanna Ditzel Fredericia Furniture
26.495,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 26.495,00 kr. Spar 0
Delbetaling
884 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 26.495 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 884 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 26.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Info

Ditzel Lounge Chair introduceres nu i en variant fuldt polstret med det blødeste lammeskind og med ben af valnød eller Eg Olie.

Dimensioner: Bredde: 81 x Dybde: 73 cm // Ryg- og Sædehøjde: 72/37 cm

Materiale: Tekstil: Sheepskin Moonlight (Blødt lammeskind)  Ben: Valnød eller Olieret Eg

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Ditzel Lounge Chair introduceres nu i en variant fuldt polstret med det blødeste lammeskind og med ben af valnød eller Eg Olie.

Stolen er en moderne klassiker der blev designet tilbage i 1953, og med sine karakteristiske bløde og organiske kurver er den som skabt til nutidens interiører og tendenser.

Nanna Ditzel var en ekstraordinær kvinde. Utrolig talentfuld og med en karismatisk personlighed og et drive uden lige. I slutningen af 1980’erne, blev Ditzel tilknyttet som husdesigner hos Fredericia Furniture. Det tætte samarbejde og lyst til at eksperimentere førte til utallige designpriser og møbler, som stadig værdsættes over hele verden – heriblandt Trinidad Stolen, som uden tvivl er Ditzels mest kendte stol.

Hun udfoldede også̊ sine sublime kreative evner inden for andre discipliner såsom smykker, service og tekstiler, bl.a. for Kvadrat. Hun står f.eks. bag Kvadrats tekstil; Hallingdal 65. Med en karriere, der begyndte som en del af dansk designs storhedstid, var hun en fremadstormende visionær, hvis arbejde strakte sig over 50 år. Kendt for sin oprørskhed og aldrig-sig-aldrig-attitude var Ditzel ikke bange for at skubbe grænserne for, hvad der blev betragtet som muligt. At udfordre status quo med skulpturelt og nytænkende design inspireret af naturen.

I Ditzel Lounge Chair kan du sætte dig på flere måder. Her er der ikke noget rigtigt eller forkert. Du bestemmer. Læg benet op, læn dig til siden, sid helt oprejst, eller læg benene over kors – sæt dig lige præcis, som du har brug for. Da hun sammen med sin mand, Jørgen Ditzel, skabte Ditzel Lounge Chair, afviste de således den konventionelle opfattelse af, at en stol skulle være ret op og ned og hård at sidde på. I stedet skabte de møbler, der tog hensyn til rummets dimensioner, og mente, at det at sidde på nye måder ville give folk friheden til at tænke og leve på nye måder.

Ditzel Lounge Chair er et moderne bud på den traditionelle lænestol. De bløde former og det indbydende design gør den oplagt som siddeplads og et æstetisk smukt pausested i både private boliger, hotellobbyer, receptionsområder og særlige VIP-suiter og eksklusive loungeområder.

Ditzel Lounge Chair fås i en række forskellige polstringer og farver – og nu også fuldt polstret med blødt, lyst lammeskind og med ben af valnøddetræ.

 

Dimensioner:

Bredde: 81 x Dybde: 73 cm

Ryghøjde: 72 cm // Sædehøjde: 37 cm

Materiale:

Tekstil: Sheepskin Moonlight (Blødt lammeskind)

Ben: Valnød eller Olieret Eg

Stolens skal er konstrueret af højtrykspurskum forstærket med en stålramme, der er polstret i lammeskind og monteret med massive træben.