Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Ditzel Lounge Chair - Sheepskin Moonlight

 Jørgen & Nanna Ditzel Fredericia Furniture
25.944,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 25.944,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Ditzel Lounge Chair introduceres nu i en variant fuldt polstret med det blødeste lammeskind og med ben af valnød eller Eg Olie.

Dimensioner: Bredde: 81 x Dybde: 73 cm // Ryg- og Sædehøjde: 72/37 cm

Materiale: Tekstil: Sheepskin Moonlight (Blødt lammeskind)  Ben: Valnød eller Olieret Eg

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Ditzel Lounge Chair introduceres nu i en variant fuldt polstret med det blødeste lammeskind og med ben af valnød eller Eg Olie.

Stolen er en moderne klassiker der blev designet tilbage i 1953, og med sine karakteristiske bløde og organiske kurver er den som skabt til nutidens interiører og tendenser.

Nanna Ditzel var en ekstraordinær kvinde. Utrolig talentfuld og med en karismatisk personlighed og et drive uden lige. I slutningen af 1980’erne, blev Ditzel tilknyttet som husdesigner hos Fredericia Furniture. Det tætte samarbejde og lyst til at eksperimentere førte til utallige designpriser og møbler, som stadig værdsættes over hele verden – heriblandt Trinidad Stolen, som uden tvivl er Ditzels mest kendte stol.

Hun udfoldede også̊ sine sublime kreative evner inden for andre discipliner såsom smykker, service og tekstiler, bl.a. for Kvadrat. Hun står f.eks. bag Kvadrats tekstil; Hallingdal 65. Med en karriere, der begyndte som en del af dansk designs storhedstid, var hun en fremadstormende visionær, hvis arbejde strakte sig over 50 år. Kendt for sin oprørskhed og aldrig-sig-aldrig-attitude var Ditzel ikke bange for at skubbe grænserne for, hvad der blev betragtet som muligt. At udfordre status quo med skulpturelt og nytænkende design inspireret af naturen.

I Ditzel Lounge Chair kan du sætte dig på flere måder. Her er der ikke noget rigtigt eller forkert. Du bestemmer. Læg benet op, læn dig til siden, sid helt oprejst, eller læg benene over kors – sæt dig lige præcis, som du har brug for. Da hun sammen med sin mand, Jørgen Ditzel, skabte Ditzel Lounge Chair, afviste de således den konventionelle opfattelse af, at en stol skulle være ret op og ned og hård at sidde på. I stedet skabte de møbler, der tog hensyn til rummets dimensioner, og mente, at det at sidde på nye måder ville give folk friheden til at tænke og leve på nye måder.

Ditzel Lounge Chair er et moderne bud på den traditionelle lænestol. De bløde former og det indbydende design gør den oplagt som siddeplads og et æstetisk smukt pausested i både private boliger, hotellobbyer, receptionsområder og særlige VIP-suiter og eksklusive loungeområder.

Ditzel Lounge Chair fås i en række forskellige polstringer og farver – og nu også fuldt polstret med blødt, lyst lammeskind og med ben af valnøddetræ.

 

Dimensioner:

Bredde: 81 x Dybde: 73 cm

Ryghøjde: 72 cm // Sædehøjde: 37 cm

Materiale:

Tekstil: Sheepskin Moonlight (Blødt lammeskind)

Ben: Valnød eller Olieret Eg

Stolens skal er konstrueret af højtrykspurskum forstærket med en stålramme, der er polstret i lammeskind og monteret med massive træben.

Nanna Ditzel, født Hauberg, var en af det 20. århundredes store danske designere. Hun var kendt for sin ekstremt eksperimenterende stil, der alligevel altid havde det mål for øjnene, at hendes møbler skulle kunne opfylde de mål, der stilledes til dem - en stol skulle eksempelvis foruden at have et pragtfuldt udtryk også give en ordentlig siddeoplevelse. Hendes store professionalisme fik hende til at arbejde langt tid efter, at mange af hendes jævnaldrende var gået på pension, hvilket på mange måder gjorde hende til dansk designs grand old lady, der blev ved med at gå nye veje, hvor hun altid forbavsede, forundrede og i det hele taget vakte opsigt på bedste vis.

Hun startede sin karriere med at gå på Kunsthåndværkerskolen, hvor hun blev færdiguddannet i 1946. Derefter begyndte hun på et samarbejde med hendes mand, Jørgen Ditzel, til hans død i 1961. I denne periode arbejdede hun især med smykker, hvor hun skabte værker for Georg Jensen, men hun arbejdede også med møbler og tekstiler. Hun vandt mange medaljer, som eksempelvis Lunningprisen i 1956 samt sølvmedaljer ved Milanos Triennaler i 1951, 1954 og 1957, hvor hun endelig vandt guld i 1960.

Efter at være blevet enke forsatte Nanna Ditzel med at vække opsigt, hvor hun blandt andet lavede flere møbler i nye materialer som glasfiber og polyester. Hendes værker blev kendt for at besidde en søgen efter harmoni med balancen mellem det skønne og det funktionelle. Hun havde sin tegnestue i London fra 1970 til 1986, hvorefter hun bosatte sig i København.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)