Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND HANS J. WEGNER LÆNESTOL

DELTAG HER

EJ220 sofa L212cm med Sort Primo læder /Børstet krom

 Erik Jørgensen Fredericia Furniture
Enhedspris 74.821,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 8-10 ugers leveringstid
Bestillingsvare
39/EJ-220ACAVASORT

Info

EJ 220 har, siden sofaen blev introduceret i starten af 1970’erne, dannet skole med sin lave kasse, smalle armlæn og skødesløse fremtoning. Tanken var at skabe en sofa, der både havde høj siddekomfort og var æstetisk nem at forholde sig til. Det er i den grad lykkedes, for EJ 220 er stadig en af Erik Jørgensens bedst sælgende sofaer.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

EJ 220 har, siden sofaen blev introduceret i starten af 1970’erne, dannet skole med sin lave kasse, smalle armlæn og skødesløse fremtoning. Tanken var at skabe en sofa, der både havde høj siddekomfort og var æstetisk nem at forholde sig til. Det er i den grad lykkedes, for EJ 220 er stadig en af Erik Jørgensens bedst sælgende sofaer. I 2012 har sofaen fået et mindre ansigtsløft i form af et tilvalg af store knapper i ryghynderne, der giver sofaen et humant skær.

Mål: L 212 x D 86 x H 73 cm. SH 42 cm.

Betræk: Sort Cava læder

Polstring: Dunvår eller dacron. Betræk: Fastpolstret på stel, aftageligt på puder, komplet aftageligt betræk på stel mod tillæg. 

Ben: Børstet krom eller ubehandlet eg.