Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Delphi 3-delt modulsofa, 360cm - Sort Omni læder

 Hannes Wettstein  Fredericia Furniture
Enhedspris 113.636,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 7-10 ugers leveringstid
Bestillingsvare
39/EJ450DELPHICAVALÆ

Info

Delphi modulserien består af flere forskellige moduler, som kan sættes sammen i mange forskellige kombinationer. De mange sammensætningsmuligheder gør det muligt både at sammensætte en almindelig sofa til et varierende antal personer, samtidig med at der er mulighed for at sætte en chaiselong på eller opbygge en hjørnesofa.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Delphi modilserie består af flere forskellige moduler, som kan sættes sammen i mange forskellige kombinationer. De mange sammensætningsmuligheder gør det muligt både at sammensætte en almindelig sofa til et varierende antal personer, samtidig med at der er mulighed for at sætte en chaiselong på eller opbygge en hjørnesofa.

En Delphi sofa er ikke blot en fornøjelse at sidde i, men den er også en fryd at se på. Med et dynamisk udtryk og fleksibelt og tidsløst design, har sofaen alle forudsætninger for at pynte, der hvor den placeres.

Det er altså ikke blot æstetik, men også de ergonomiske forhold for kroppen, som en Delphi sofa henvender sig til. Den kan for eksempel tilpasses forskellige siddedybder og volumen af ryg og armlæn kan reguleres.

Benene til sofaen fås i to forskellige materialer, nemlig i børstet aluminium eller lysolieret egetræ. Resten af sofaen er lavet af puder med skum og dunvår, med et betræk i tekstil eller læder.

Dimensioner:

Længde: 360 x Dybde: 85 x Højde: 66 cm

Siddehøjde: 37 cm

Moduler:
(art. 4502) - D85 x L120 cm.
(art. 4501-L) - D85 x L120 cm.
(art. 4501-R) - D85 x L120 cm.

Materialer:

Sort Omni semi-anilin læder

Stel i børstet aluminium