Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VINTER UDSALG - SPAR MIN. 20% PÅ NÆSTEN ALT

(UDSALGET SLUTTER D. 29. JAN.)

Flamingo stolen 3380 Erik Jørgensen

 Foersom og Hiort-Lorenzen Fredericia Furniture
Udsalg
15.978,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 19.973,00 kr. Spar 3.995,00 kr.
Vejl. salgspris 19.973,00 kr. Spar 3.995,00 kr.
Only %1 left

Info

Lanceret for første gang i 2003. Stolen består af en svungen formskal, som balancerer på et tyndt rørstel, hvilket leder tankerne hen på en flamingo der står rank i vandet. Derfor kom stolen også til at få netop dette navn.

Dimensioner: Højde: 80 x Bredde: 68 x Dybde: 63 cm // Siddehøjde: 45 cm

Materialer: Max anilin læder // Rustfrit rørstel

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Denne stol er gået hen og blevet en rigtig nyklassiker, efter den blev lanceret for første gang i 2003. Stolen består af en svungen formskal, som balancerer på et tyndt rørstel, hvilket leder tankerne hen på en flamingo der står rank i vandet. Derfor kom stolen også til at fånetop dette navn.

Med de tynde og fine linjer kan man se hvordan det er lykkedes at forene både æstetik, ergonomi og en uovertruffen håndværksekvilibrisme ud i polstringsfaget, i én stol.

Stolen er gået hen og blevet meget populær både på erhvervsmarkedet, men så sandelig også blandt private. Dette skyldes stolens lækre kvalitet og komfort kombineret med en stor anvendelsesfrihed. Man kan for eksempel anvende stolen som en eksklusiv spisebordsstol, arbejdsstol eller som stol i konferencelokalet.

Stolen er fremstillet af formstøbt koldskum og er udstyret med et fast betræk. Stellet hvorpå sædeskallen hviler er fremstillet af rustfrit rørstål.

Dimensioner:

Højde: 80 x Bredde: 68 x Dybde: 63 cm

Siddehøjde: 45 cm

Materialer:

Cognac læder er en luksuriøs anilin læder med en naturlig åben overflade og en glat og elegant narvstruktur. Max er fremstillet af den allerfineste sortering af råhuder. Læderet er meget komfortabelt og åndbart, og har en silkeblød fast struktur.

Stel: Rustfrit rørstål med dupsko i plastik.

Stellet fås også i sort, og med mulighed for dupsko med filt. Kontakt os for bestilling.

Designerduoen Johannes Foersom (1947) og Peter Hiort-Lorenzen (1943) fik sin begyndelse i 1977, og siden har deres velgennemtænkte design kvalificeret dem som nogle af de bedste nulevende danske designere.

Foersom & Hiort-Lorenzen har skabt nogle af vor tids bedste stole, hvilket uden tvivl skyldes deres fokus på møblet som en sanselig afspejling af kroppen. Til Paustian har duoen blandt andet tegnet den eksklusive armstol Stuk, den populære Lounge Sofaserie og senest ASAP Chair en stabelbar armstol og ASAP Table, der passer godt ind i både moderne og mere klassiske miljøer. Paustian ASAP Chair vandt red dot design award 2012, og året efter vandt bordet red dot design award 2013.

Produkterne illustrerer tydeligt makkerparrets evne til at forene form og funktion. I forlængelse af deres tegnestue har designerne Atelier 7 - et eget udstillingshus. Her gives plads til eksperimenter og nyskabelse - samtidig med at de søger direkte kontakt med forbrugeren i håb om at kunne tilfredsstille nogle virkelige behov. Designerparret har gennem årene modtaget adskillige priser og udmærkelser.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)