Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Flamingo stolen 3380 Erik Jørgensen

 Foersom og Hiort-Lorenzen Fredericia Furniture
23.695,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 23.695,00 kr. Spar 0
Delbetaling
1.244 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 23.695 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.244 kr. Samlede kreditomk. 1.185 kr. Samlet tilbagebetaling 24.880 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Lanceret for første gang i 2003. Stolen består af en svungen formskal, som balancerer på et tyndt rørstel, hvilket leder tankerne hen på en flamingo der står rank i vandet. Derfor kom stolen også til at få netop dette navn.

Dimensioner: Højde: 80 x Bredde: 68 x Dybde: 63 cm // Siddehøjde: 45 cm

Materialer: Max anilin læder // Rustfrit rørstel

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Denne stol er gået hen og blevet en rigtig nyklassiker, efter den blev lanceret for første gang i 2003. Stolen består af en svungen formskal, som balancerer på et tyndt rørstel, hvilket leder tankerne hen på en flamingo der står rank i vandet. Derfor kom stolen også til at fånetop dette navn.

Med de tynde og fine linjer kan man se hvordan det er lykkedes at forene både æstetik, ergonomi og en uovertruffen håndværksekvilibrisme ud i polstringsfaget, i én stol.

Stolen er gået hen og blevet meget populær både på erhvervsmarkedet, men så sandelig også blandt private. Dette skyldes stolens lækre kvalitet og komfort kombineret med en stor anvendelsesfrihed. Man kan for eksempel anvende stolen som en eksklusiv spisebordsstol, arbejdsstol eller som stol i konferencelokalet.

Stolen er fremstillet af formstøbt koldskum og er udstyret med et fast betræk. Stellet hvorpå sædeskallen hviler er fremstillet af rustfrit rørstål.

Dimensioner:

Højde: 80 x Bredde: 68 x Dybde: 63 cm

Siddehøjde: 45 cm

Materialer:

Cognac læder er en luksuriøs anilin læder med en naturlig åben overflade og en glat og elegant narvstruktur. Max er fremstillet af den allerfineste sortering af råhuder. Læderet er meget komfortabelt og åndbart, og har en silkeblød fast struktur.

Stel: Rustfrit rørstål med dupsko i plastik.

Stellet fås også i sort, og med mulighed for dupsko med filt. Kontakt os for bestilling.