Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

Grasshopper bordlampe

 Greta M. Grossman GUBI & Bestlite
3.999,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 3.999,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Den ikoniske Grasshopper blev produceret første gang i 1947 og har for længst opnået status som en stor skandinavisk designklassiker, og nu relancerer Gubi den i 5 af de originale farver.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Den ikoniske Grasshopper blev produceret første gang i 1947 og har for længst opnået status som en stor skandinavisk designklassiker, og nu relancerer Gubi den i 5 af de originale farver. Skærmen er fleksibel og kan vippes og roteres 360 grader. Lyset kan dermed retningsbestemmes præcist uden at blænde.

Mål: H: 41cm, base Ø: 15cm, skærm Ø: 14cm

Materiale: Skærm i pulverlakeret stål, stang i messing og base i messingbelagt stål

Greta M. Grossman Greta Magnusson Grossman (1906-1999). Den svenske designer og arkitekt Greta Magnusson Grossman var en superkvinde. Hun kunne måle sig med Eames-ægteparret og var beundret af Greta Garbo.

Greta Grossman skilte sig stærkt ud, da møbelbranchen i denne tid stort set kun var for mænd. Hun var således også en af de første kvinder til at modtage Den Svenske Design Award og åbne sin helt egen butik i hjertet af Stockholm.

Det der den gang og i dag kendetegner og har gjort Greta Grossmans design til samleobjekter i høj kurs med klassiker status er stemningsskabende bløde, runde former og kompromisløse kombinationer af træ, metal og plastik for at spare tid på rengøringen, som i følge hende selv: datidens kvinder ikke havde tid til.

Hun toppede med sine designs og arkitektur fra 1940erne og frem til 1960erne og udgjorde en stærk og moderne forretningskvinde blandt den amerikanske elite med kunder som: Greta Garbo og Ingrid Bergman.

Født i Helsingborg i 1906. Uddannet til møbeldesigner i Stockholm. Gift med den engelske jazztrommeslager og bandleder Billy Grossman. Greta Magnusson Grossman var en svensk superkvinde. Talte adskillige sprog flydende. Og lod sig ikke kue af konventioner.

»Man skal være oppe på tæerne,« sagde hun om at være kvinde i en branche domineret af mænd. »Man er altid nødt til at være et skridt foran.«

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)