Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Gryden 3318 - Arne Jacobsen

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
Fra 13.999,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 13.999,00 kr. Spar 0
Delbetaling
735 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 13.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 735 kr. Samlede kreditomk. 700 kr. Samlet tilbagebetaling 14.699 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Gryden er Arne Jacobsens designperle fra starten af 1960 og blev lanceret sammen med de ikoniske stole; Ægget, Svanen og Dråben. 2018 modellen af Gryden kommer med bedre komfort, opdaterede materialer og nye spændende tekstiler end sin forgænger. Denne lave og komfortable stol er elegant med sit svævende og stilfærdige design. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Gryden er Arne Jacobsens designperle fra starten af 1960 og blev lanceret sammen med de ikoniske stole; Ægget, Svanen og Dråben. 2018 modellen af Gryden kommer med bedre komfort, opdaterede materialer og nye spændende tekstiler end sin forgænger. Denne lave og komfortable stol er elegant med sit svævende og stilfærdige design. Den er beskeden, men et godt eksempel på at less is more. Designet er omfavnende og elegant som også er tidløst og moderne - klassisk Arne Jacobsen.

Ny farvepalet

Fritz Hansen Colours er designet af Republic of Fritz Hansens interne designteam og fås eksklusivt til Fritz Hansens møbler. De nye farver består af en klar lyserød, varm og jordfarvet terrakotta-orange og sidst men ikke mindst dyb oceanblå. Den nye farvepalet følger filosofien om at skabe tidløst og relevant design. Farverne er enkle uden at være kedelige, og de er nutidige uden at være blot modefarver. Fritz Hansen Colours er skabt gennem brug af mood boards først og fremmest, hvorefter forskellige typer garn er blevet mikset og matchet, og endte ud i tre perfekt afstemte og lækre farvetoner.

Basen til Gryden findes i brun pulverlakering eller krom.

Fritz Hansen og Arne Jacobsens samarbejde

Fritz Hansen og Arne Jacobsens samarbejde startede tilbage i 1934, og sammen har de udviklet en lang række møbler. Designet der var et resultat af deres samabrejde havde en særskilt udtryk, der var perfektionistisk og altid med en innovativ tilgang til projekterne.

Da SAS Royal hotellet åbnede tilbage i 1960 præsenterede Arne Jacobsen et ægte Gesamtkunstwerk - et tysk udtryk for at kombinere flere kunstformer. Hotellets design markerede Arne Jacobsen som møbeldesigner og som den designlegende, vi hylder i dag. Det var begyndelsen på en lang og gloværdig karriere og ikke mindst en række møbeldesigns, hvoraf mange fortsat findes i Republic of Fritz Hansens kollektion i dag.

Dimensioner:

Højde: 70 cm x Bredde: 75,5 cm x Dybde: 60 cm

Sædehøjde: 42,7 cm

Materialer:

Base: Forkromet eller pulverlakeret stålstel

Fås både i stof eller læder