Udsalg

Gryden 3318 - Arne Jacobsen

Design: Arne Jacobsen
Fra:

Special Price: 8.495,00 kr

Pris pr. stk. inkl. moms

Før: 10.000,00 kr Spar: 1.505,00 kr

Relancering af Arne Jacobsen klassiker

* Obligatoriske felter

Er udstilllet i Søborg

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • Ca. 6-8 ugers leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Gryden 3318 - Arne Jacobsen

More Views

Beskrivelse

Gryden "The Pot" vender tilbage - en smuk lænestol af Arne Jacobsen

Gryden er Arne Jacobsens designperle fra starten af 1960 og blev lanceret sammen med de ikoniske stole; Ægget, Svanen og Dråben. 2018 modellen af Gryden kommer med bedre komfort, opdaterede materialer og nye spændende tekstiler end sin forgænger. Denne lave og komfortable stol er elegant med sit svævende og stilfærdige design. Den er beskeden, men et godt eksempel på at less is more. Designet er omfavnende og elegant som også er tidløst og moderne - klassisk Arne Jacobsen.

Ny farvepalet

Fritz Hansen Colours er designet af Republic of Fritz Hansens interne designteam og fås eksklusivt til Fritz Hansens møbler. De nye farver består af en klar lyserød, varm og jordfarvet terrakotta-orange og sidst men ikke mindst dyb oceanblå. Den nye farvepalet følger filosofien om at skabe tidløst og relevant design. Farverne er enkle uden at være kedelige, og de er nutidige uden at være blot modefarver. Fritz Hansen Colours er skabt gennem brug af mood boards først og fremmest, hvorefter forskellige typer garn er blevet mikset og matchet, og endte ud i tre perfekt afstemte og lækre farvetoner.

Basen til Gryden findes i brun pulverlakering eller krom.

Fritz Hansen og Arne Jacobsens samarbejde

Fritz Hansen og Arne Jacobsens samarbejde startede tilbage i 1934, og sammen har de udviklet en lang række møbler. Designet der var et resultat af deres samabrejde havde en særskilt udtryk, der var perfektionistisk og altid med en innovativ tilgang til projekterne.

Da SAS Royal hotellet åbnede tilbage i 1960 præsenterede Arne Jacobsen et ægte Gesamtkunstwerk - et tysk udtryk for at kombinere flere kunstformer. Hotellets design markerede Arne Jacobsen som møbeldesigner og som den designlegende, vi hylder i dag. Det var begyndelsen på en lang og gloværdig karriere og ikke mindst en række møbeldesigns, hvoraf mange fortsat findes i Republic of Fritz Hansens kollektion i dag.

Produktspecifikationer

Dimensioner:

Højde: 70 cm x Bredde: 75,5 cm x Dybde: 60 cm

Sædehøjde: 42,7 cm

Materialer:

Base: Forkromet eller pulverlakeret stålstel

Betræk: Fås i stof eller læder

Producent

Fritz Hansen