Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

GUBI Obello Bordlampe Opladelig, H: 24 cm

 Bill Curry GUBI & Bestlite
Enhedspris 1.799,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 8-10 ugers leveringstid
Bestillingsvare
113/OBELLO

Info

Opladelig bordlampe med mundblæst, matteret glasskærm, der giver en behageligt og diffust lys ud i rummet. Det indbyggede batteri gør den indretningsvenlig, da der er stor frihed til at placere lampen uden brug af strømstik. Kan give op til 40 timers driftstid på laveste lysstyrke

Den amerikanske designer Bill Curry, som var pioner bag den første 'total look'-lampe, designede Obello Lampe i 1971 med en helstøbt glasform, hvilket elimerede behovet for en separat sokkel. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Den amerikanske designer Bill Curry, som var pioner bag den første 'total look'-lampe, designede Obello Lampe i 1971 med en helstøbt glasform, hvilket eliminerer behovet for en separat sokkel.

Ved brug af den visuelle form af en svamp, tog han inspiration fra atomalderen, rumkapløbet og popkultur, der ville fortsætte med at definere 1970'ernes Los Angeles. Desværre døde han samme år, og så aldrig The Obello Lamp gå ind i produktionsfasen, da den på dette tidspunkt kun var i prototypefasen.

På en fuld opladning, som kan opnås på 4,5 timer, får man op til 40 timers tændetid. Obello skaber en hyggelig atmosfære, når solen begynder at gå ned og holder til langt ud på natten. Lampen er designet i et ikonisk rumalder-design og vil sende et stærkt signal om designbevidsthed - enten som et legende midtpunkt eller et spændende referencepunkt i et udendørs areal.

Da den er udstyret med lysdæmper, betyder det at du, i takt med at solen går ned, kan forlænge aftenen efter skumringen. Dens bløde glød er skabt af to LED'er, en lysere pære der vender opad, og en lysdæmperpære der vender nedad i lampens base. Det integrerede dual-output LED og den mundblæste skærm sikrer en jævn lysfordeling og det samme look uanset betragtningsvinklen.

Lampen bør blive opbevaret og opladet indendørs, men når det er sagt, så er lampen stænksikret, og kan tåle at stå i regnvejr.

Funktioner:

Berøringsfølsom tænd/sluk funktion.

Lysstyrke kan justeres på basen i 4 niveauer:
- Sluk
- 10% (10 lumens)
- 40% (50 lumens)
- 100% (130 lumens)

Fuldopladning kan opnås på 4,5 timer og giver følgende driftstider:
- 40 timers driftstid ved 10% lysstyrke
- 12 timers driftstid ved 40% lysstyrke
- 5 timers driftstid ved 100% lysstyrke

Dimensioner:

Skærm: Ø22 cm

Lampens totalhøjde: 24 cm

Benhøjde: 0,5 cm

Base: Ø10 cm

Vægt: 1,16 kg

Ledningslængde: 100 cm

Materialer:

Skærm: Mundblæst matteret glas

Base: Pulverlakeret stål og ABS plast.

Ledningsfarve: Sort

Ledningsstik: USB-C / USB 2.0

IP44

Lyskilde:

Integreret LED

Lumen/Watt: 250 Lumen / 2-4W Led