Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Hvor kan man købe bioethanol?

Retur til artikler om biopejse

Et af de spørgsmål vores kunder ofte stiller inden, eller for den sags skyld efter de har købt en biopejs, går på hvor man kan købe bioethanol. Når man sælger noget så specifikt som biopejse, så lægger man også mærke til de produkter man selv har, og hvor de kan købes. Det gælder også for bioethanol, så derfor fortæller vi dig her hvor du kan købe bioethanol henne.

Køb bioethanol hos brdr. friis møbler. Vores bioethanol er af høj kvalitet. Det betyder at det brænder længe og har minimale lugtgener. Klikker du ind på vores webshop kan du købe bioethanol online, og få det sendt direkte til døren. Synes du at det bliver for dyrt i længde at skulle få det sendt hjem til dig, så er der også en anden mulighed. Bor du tæt på Søborg kan du lægge vejen forbi vores showroom og købe bioethanol i kasser á 12 liter for 500 kr. – derved sparer du fragten.

Prøv pejsebutikker eller byggemarkeder

Kommer du sjældent forbi Søborg, eller Sjælland for den sags skyld, så har du stadig andre muligheder. Vores typiske anbefaling er at prøve i pejsebutikker eller byggemarkeder såsom Silvan, da de oftest sælger biopejse i de fleste af deres butikker. Som udgangspunkt anbefaler vi vores egen ethanol og de to mærker Ignora og Decoflame. Det er ethanol af høj kvalitet og med minimale lugtgener. Dermed er det ikke sagt at du ikke kan finde en ethanol som er til at leve med i et byggemarked. Vi anbefaler dog at købe en lille mængde som start for at teste det for evt. lugtgener. Ethanol af mindre god kvalitet kan også brænde væsentligt hurtigere end de bedre gode mærker.

Kontakt producenterne

En anden mulighed er at finde pejseproducenternes hjemmeside, og derigennem finde deres forhandlere. Man kan ikke sælge en biopejs uden at vise kunderne hvordan de ser ud når de er tændt, derfor vil de ofte have rigeligt med bioethanol på lager.

Husk at købe det rigtige bioethanol

Såfremt du bevæger dig ud til en af vores konkurrenter vil jeg lige give dig et par anbefalinger med på vejen. Da bioethanol også bruges til f.eks. isolation, kan du nemt komme til at købe det forkerte – især i et byggemarked. Der findes desuden ethanol til både indendørs og udendørs brug. Du skal derfor sikre dig at produktet du køber er tiltænkt brug i biopejse tilsvarende den model du har. Der vil typisk være et billede af en biopejs, eller stå på bioethanolen at den er til anvendelse i biopejse. En anden detalje du skal undgå er at købe bioethanol i geléform, da den sjældent er ren nok til at anvende indendøre. Gele-ethanolen er dog stille og roligt ved at forsvinde fra det danske markede da de fleste efterhånden kun køber bioethanol i form af en klar spritvæske.

 

Væghængte biopejse Se vores store udvalg af væghængte biopejse fra. bl.a. Vauni og Decoflame Fritstående biopejse Se vores mange fleksible biopejse som frit kan placeres efter ønske. Indbyggede biopejse Få et overblik over vores biopejse til indbygning i væggen her. Løse brandkar til bioethanol Se de simple løsninger til en eksisterende pejs her.