Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP

VÆRDI 3.490 - DELTAG HER - VALGFRI FARVE

Lauki Model 9 - Skænk

 Angel Martí & Enrique Delamo Treku
God pris
Enhedspris 28.500,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 36.539,00 kr. Spar 8.039,00 kr.
Ca. 8-10 ugers leveringstid
Delbetaling
950 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 28.500 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 950 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 28.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
496/LAUKIMODEL9

Info

Lauki er en modulopbygget serie af reoler og skænke, velegnet stuen eller spisestuen. Den tynde ramme på en halv centimeter, omslutter elegant hele møblet. Kollektionen består af forskellige moduler det kan monteres på enten ben eller hænges fra væggen. Alle låger og skuffer er med push, bortset fra skydelåger, hvilket gør det nemt at tilgå de ting man vil opbevare. Dertil undgår man også synlige greb.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Lauki fra spanske Treku, er en serie af reoler og skænke, velegnet stuen eller spisestuen. Den tynde ramme på en halv centimeter omslutter hele møblet. Lauki-kollektionen består af flere kasser, der kan placeres på gulvet, stables oven på hinanden, monteres på ben eller hænges fra væggen. Alle låger og skuffer er med push, bortset fra skydelåger, hvilket gør det nemt at tilgå de ting man vil opbevare. 

Dimensioner:

L256 x H55 x D45 (modul) /52 (stel) cm


Materialer:

Lakeret MDF i farven graphite og ochre, base i lakeret eg og ben i pulverlakeret stål i farven graphite.

Der er ikke hylder bag lågerne.

Ønskes der ændringer eller andre opstillinger end dem vi har vist i webshoppen, kan man kontakte vores forretning i Søborg og høre nærmere om mulighederne.