Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Lift Sofa 210x90 - Sort Texas læder

 Jens Juul Eilersen Eilersen
Enhedspris 59.345,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 9-11 ugers leveringstid
Delbetaling
3.116 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 59.345 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.116 kr. Samlede kreditomk. 2.968 kr. Samlet tilbagebetaling 62.313 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
13/LIFTTEXAS

Info

At karakterisere Lift som en almindelig kassesofa kan virke næsten nedsættende, men det er faktisk tænkt som en kompliment. Med sin strømlinede elegance og førsteklasses kvalitet undgår den alle unødvendige dikkedarer og iøjnefaldende træk. Lift er en tidløs sofa, der konsekvent følger med tidens trends år efter år

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Beskrivelsen som en traditionel kassesofa lyder ikke umiddelbart som det mest prangende, men hvis man omformulerer det til indbegrebet af en kassesofa, så får piben pludselig en anden lyd, og det er der vi skal hen, når der tales om Lift sofaen, som er designet af Jens Juul Eilersen.

Sofaen har med sine rene linjer og høje kvalitet, det helt rigtige udtryk. Der er ingen pompøse og iøjnefaldende detaljer, som gør at øjet forstyrres i sit helhedsindtryk af sofaen.

Det enkle design, er samtidig med til at give sofaen et tidsløst design, således at man kan være sikker på, at sofaen stadig er præsentabel, 10 år efter man har købt den.

Navnet Lift kommer sig af den indbyggede løftemekanisme, som er i sofaen. Hvert ryglæn kan hæves 13 cm hvis man ønsker at have noget at støtte nakken på.

Sofaen leveres med et væld af forskellige valgmuligheden indenfor stel, hvor det kan lade sig gøre både at få træ og metal. Betrækket er aftageligt og fås i enten stof eller læder.

Dimensioner:

Længde: 210 x Dybde: 90 x Højde: 70/83 cm

Armlæn: Højde: 61 cm / Bredde: 13 cm

Sæde: Højde: 43 cm / Dybde: 56 cm

 

Materiale:

Læder: Sort texas læder

Standardben i børstet rustfrit stål - diameter 2,2 x højde 15,5 cm

Leveres med fastmonteret betræk på stellet

Sofaen kommer med duntopsædepuder som giver en blød og afslappende komfort og sofaen har et højde indstilleligt ryglæn

Inkl. 2 stk. arm/nakkepuder - diameter 17 x bredde 53 cm