Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Montana 1118 Reol - Uden Ophæng

 Peter J. Lassen Montana Møbler
God pris
Fra 3.845,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 5.659,00 kr. Spar 1.814,00 kr.
Vejl. salgspris 5.659,00 kr. Spar 1.814,00 kr.

Info

TILBUD GÆLDER KUN NEW WHITE I DYBDE 38 cm. 

Montana 1118 er en smuk og enkel opbevaringsløsning til spisestuen, gangen eller køkkenet. Montana Modullet har to skabslåger og én indvendig hylde bag hver låge. Kort  sagt et klassisk 1112 modul med låger.

Her på shoppen kan du vælge varianterne i dybde 30 eller 38 cm.

 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Montana 1118 reolen uden ophæng er elegant opbevaring 

Montana 1118 er en smuk og enkel opbevaringsløsning til spisestuen, gangen eller køkkenet. Montana Modullet har to skabslåger og én indvendig hylde bag hver låge. Kort  sagt et klassisk 1112 modul, bare med låger. Dette modul fra Montana kan hjælpe til med at realisere den helt store boligdrøm.

Modulet har så mange anvendelsesmuligheder, at det vil være svært at indrettet et hjem, hvor denne reol ikke ville passe ind. Benyt Montanas moduler hver for sig eller sæt flere moduler sammen, og på den måde skabe en stor reol, skillevæg og rumdeler.

Vælg mellem Montanas 42 farver. Montanas reolmoduler er fremstillet af MDF fibreboards og er derudover lakeret med en højresistent, vandbaseret lak.

Modul uden ophængsbeslag - Vælg dybde 30 eller 38 cm.

Mål: 

Højde: 69,6 x Bredde: 69,6 x Dybde: 30/38 cm.

Farver:  

Vælg mellem Montanas 42 farver.

Ønsker du en anden af Montanas 42 farver end du har mulighed for at vælge, så kontakt hos på info@brdr-friis.dk eller noter i kommentarfeltet når du går til betaling. 

Materialer:

Montanas reolmoduler er fremstillet af MDF fibreboards og er derudover lakeret med en højresistent, vandbaseret lak. Modulet kan vælges med enten ben, hjul, vægophæng eller sokkel. Du kan med fordel placere flere moduller enten vandret eller lodret ved siden af hinanden for at lave et størrer reolsystem eller kombinere dette med andre moduller fra Montana.