Udsalg

Montana 1120 - 30 cm. dyb - New white

Design: Peter J. Lassen
Fra:

Special Price: 4.275,00 kr

Pris pr. stk. inkl. moms

Før: 5.140,00 kr Spar: 865,00 kr

* Obligatoriske felter

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • Ca. 4-6 ugers leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Montana 1120 - 30 cm. dyb - New white

More Views

Beskrivelse

Elegant 1120 modul fra Montana til stuen eller kontoret 

Dette modul fra Montana kan hjælpe til med at realisere den helt store boligdrøm. Modulet har så mange anvendelsesmuligheder, at det vil være svært at indrettet et hjem, hvor denne reol ikke ville passe ind.

Man kan benytte Montanas moduler hver for sig eller sætte flere moduler sammen, og på den måde skabe en stor reol, skillevæg, rumdeler eller hylder.

Modulerne kan sammensættes symmetrisk, så man kan få sig en firkantet reol, men de kan også benyttes i et mere asymmetrisk system, således at man får udsmykket en hel væg, med både lave og høje hylder, med masser af plads til opbevaring.

Montanas reolmoduler er fremstillet af MDF fibreboards og er derudover lakeret med en højresistent, vandbaseret lak.

Produktspecifikationer

Mål: B69,6 x H69,6 x D30 cm.

Farve: New white (standard)

Om designeren

Peter Joakim Lassen (født 24. oktober 1930) er en dansk erhvervsmand og kunstsamler. Han er grundlægger af Montana Møbler og startede produktionen af opbevaringssystemet Montana i 1982.

Peter J. Lassen er uddannet søofficer i Søværnet, hvorefter han i 1954 blev ansat i svigerfaderens firma Fritz Hansen A/S, hvor han fra 1969 til 79 var direktør. I denne periode arbejdede Lassen tæt sammen med arkitekterne Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panton. Han udviklede Verner Pantons Tivolistol og satte i 1974 6060-reolen i produktion, det opbevaringsystem Lassen videreudviklede til det vi i dag kender som Montana.

I 1982 grundlagde Lassen i Haarby på Fyn firmaet Montana Møbler. Her var han adm. direktør indtil 2009. I dag er Peter J. Lassen medlem af Montanas bestyrelse og Joakim Lassen, hans yngste søn, tegner virksomhedens profil udadtil som direktør for design og kommunikation - indtil 2012 sammen med administrerende direktør Bjørn Thygesen, som i slutningen af året måtte træde tilbage på grund at sygdom. Hans afløser på posten er tidl. salgsdirektør Gitte Reymann, som tiltrådte d. 22/11 - 2012.

Peter J. Lassens interesse for samtidskunst har betydet, at han gennem årene har bidraget til kunst- og kulturlivet i Danmark gennem sponsoratstøtte til kunstnere samt indirekte gennem Lassens øvrige projekter såsom møbeldesignet GRID System, der er blevet brugt til indretning og opbygning af rum i kunstgallerier, udstillingshaller og til installationskunst. Lassen er desuden en ivrig kunstsamler, med særlig interesse for moderne og eksperimenterende kunst.

Producent

Montana Møbler