Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Night Owl Bordlampe - Fritz Hansen

 Nicholai Wiig Hansen Fritz Hansen
Fra 1.545,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 1.545,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Det stemningsfyldte lys har været designer Nicholai Wiig Hansens udgangspunkt for udviklingen af bordlampen Night Owl™. Bordlampen er uformel og ukompliceret. Den består af en kegleformet base og en stram, ovalformet skærm som ubesværet glider sammen til en enhed, hvor proportionerne er fint afbalanceret.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Det stemningsfyldte lys har været designer Nicholai Wiig Hansens udgangspunkt for udviklingen af bordlampen Night Owl™. Bordlampen er uformel og ukompliceret. Den består af en kegleformet base og en stram, ovalformet skærm som ubesværet glider sammen til en enhed, hvor proportionerne er fint afbalanceret.

Det organiske formsprog giver lampen et enkelt, venligt og nærmest humant udtryk. Farverne er navngivet med inspiration fra naturen: Midnight Blue efter den uendelige blå nattehimmel, der skes ved skumringstid, og Smokey White efter skyerne cremehvide nuance, der opstår når sollys spredes. Den lille bordlampe udsender et nedadrettet, varmt og hyggeligt lys.

Dimensioner:

Ø23,5 x Højde: 23,9 cm

Materialer:

Skærm i aluminium

Base i aluminium eller ask.

Nicholai Wiig Hansen er vokset op med en mor, der var en dygtig keramiker, og en far, der var den verdensberømte maler og billedhugger, Svend Wiig Hansen. Denne påvirkning fra det kunstneriske barndomshjem spiller en væsentlig rolle i Nicholai Wiig Hansens tilgang til formgivning.

I en alder af kun 26 år etablerede han sit eget designstudie, hvor han arbejder med mange forskelligartede opgaver, der alle tager udgangspunkt i hans egne behov og præferencer.

For Nicholai Wiig Hansen har lyset altid været en naturlig interesse. Disse betragtninger kan trækkes tilbage til hans opvækst, hvor det efter solnedgang blev svært at se de mange malerier på væggene fra lyset i lamperne. Lys og mørke er begge en del af hverdagen, hvorfor behovet for funktionelt lys er essentielt.

Desuden er Nicholai Wiig Hansens navneunivers koncentreret om hans fascination af rovdyr. Rovdyr er smukke, men neutrale for at kunne skjule sig, og først i angreb viser de deres fulde væsen. Ligeledes viser lamperne også først deres fulde væsen ”i angreb”, hvilket vil sige, når de tændes.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)