Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Patera Pendler

 Øivind Alexander Slaatto Louis Poulsen
Fra 6.495,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 6.495,00 kr. Spar 0
Delbetaling
341 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 6.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 341 kr. Samlede kreditomk. 325 kr. Samlet tilbagebetaling 6.820 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Patera er designet af Øivind Alexander Slaatto i 2015. Patera er tænkt som en moderne lysekrone. Lampen udsender et blødt og komfortabelt lys, hvis hemmelighed ligger i den sindrige konstruktion.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Patera er designet af Øivind Alexander Slaatto i 2015. Patera er tænkt som en moderne lysekrone, da Øivind har haft en ambition om at skabe en sofistikeret og drigstig nyfortolkning af den klassiske lysekrone. Lampen udsender et blødt og komfortabelt lys, hvis hemmelighed ligger i den sindrige konstruktion:

Lampen består af små diamantformede celler, der sikrer de rette vinklinger på lysets visirlinjer, og samtidig fanger og indkapsler lyset så man undgår blænding. Lyset kan ikke ses fra vinkler over 45 grader. Under 45 grader er cellerne åbne, så de kan reflektere lyset nedefter. Noget af lyset reflekteres dog også opad mod loftet. Samtidig forskyder strukturen lampens visuelle center og giver hele tiden en ny oplevelse af lampen, når den betragtes fra nye vinkler.

”Patera er skabt ud af min fascination af Fibonacci sekvensen. Det spiralformede mønster findes overalt i naturen - fx i frøformationer som solsikker og grankogler - og har tidligere inspireret nogle af historiens største kunstnere som Leonardo DaVinci og Johan Sebastian Bach,” fortæller Øivind Slaatto om sin inspiration til den nye lampe.

For Øivind har det ultimative mål været at skabe en form for tredimensionel sudoku. Det var en ekstremt kompliceret matematisk udfordring. Og faktisk er Patera den mest komplicerede lampe, han nogensinde har lavet... Med Patera er det ifølge ham selv lykkedes ham at skabe en moderne lysekrone med et nærmest poetisk udtryk. Han håber at folk bliver inspireret til at bevæge sig rundt om den.

Materialer:

Skærm i mat hvid skåret PVC 
Ophæng i matforkromet messing og støbt akryl

Dimensioner:

Flere størrelser af vælge imellem.

Ledningslængde: 4 meter

Lyskilder: (Medfølger ikke)

Maks. 40W E27 til str. 300
Maks. 60W E27 til str. 450
Maks. 100W E27 til str. 600