Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Peters barnestol CH410

 Hans J. Wegner  Carl Hansen & Søn
Enhedspris 3.295,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 1-3 hverdages leveringstid
Få på lager
27/CH410STOLBØG/UB
Udstilllet i Søborg

Info

Rigtig skøn, lille stol designet af Hans J. Wegner i 1944. CH410 bliver produceret hos Carl Hansen & Søn og består af fire stykker træ, som samles helt uden værktøj. Peters stol er et lille fint stykke legetøj, som passer perfekt ind i børneværelset. Stolen er både praktisk, robust og dekorativ i rummet, og barnet vil garanteret have glæde af den i mange år.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

En Peters stol (børnestol) - også kaldt CH410 - er noget nær den perfekte stol til småbørn. Den er lavet i et solidt design af fire stykker træ, som lader den blive skilt ad igen og igen uden brug af værktøj, hvilket ikke bare gør den fuldkomment sikker men også til et fremragende legetøj. Herved er stolen altså ikke bare en stol - hvilket vel ikke kan siges at være andet end usædvanligt!

Peters stol (børnestol) blev designet af Hans J. Wegner i 1944, og den har en meget spændende historie. På grund af Anden verdenskrig havde Wegner ikke mulighed for at finde en passende gave til Børge Mogensen, der lige var blevet far. Derfor tegnede han denne stol, hvilket så blev modtaget med stor tilfredshed! Det er den rigtige stol til dem, der gerne vil have noget ud over det normale, og som vil have en børnestol, der kan holde.

Dimensioner:

Højde: 47 x Bredde: 42 x Længde: 32

Sædehøjde: 26 cm