Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND HANS J. WEGNER LÆNESTOL

DELTAG HER

PK31 Lænestol - Sort Aura Læder

 Poul Kjærholm Fritz Hansen
Enhedspris 120.020,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid
Bestillingsvare
24/PK31/STOL/SORT

Info

PK31 serien er et eksempel på, hvordan matematikken og designet kan mødes og skabe forunderligt stærke værker. Den præcise geometriske form, man ser ved PK31, har sædet præcist i midten. Sammen med den lette hældning, soliditeten med hvilken den står fast og kvaliteten af læderet giver dette en formidabel siddeoplevelse, hvor der ikke spares på noget som helst, og hvor komforten derfor er fuldkomment i top.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

PK31 serien er et eksempel på, hvordan matematikken og designet kan mødes og skabe forunderligt stærke værker. Den præcise geometriske form, man ser ved PK31, har sædet præcist i midten. Sammen med den lette hældning, soliditeten med hvilken den står fast og kvaliteten af læderet giver dette en formidabel siddeoplevelse, hvor der ikke spares på noget som helst, og hvor komforten derfor er fuldkomment i top. På grund af designets form kan PK31 passe ind i enhver sammenhæng, hvor det altid er sikret, at den brillere, da man her har den perfekte blanding mellem det elegante og det praktiske: skønhed og komfort sammen i en perfekt harmoni.

Man kan vælge mellem forskellige læderfarver til sin PK31, og den fås i flere varianter, hvor man kan få den som stol og som to- eller trepersoners sofa. Ligegyldigt hvilken afart, man vælger, er man sikker på, at man vil få det bedste, markedet har at tilbyde.

Størrelse:
76 x 76 x 76 cm.

Materiale:
Ramme: matforkromet fjederstål.
Polstring: sort classic læder