Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

Planner Sofabord MC310 - Fritz Hansen

 Paul McCobb Fritz Hansen
Only %1 left

Info

Paul McCobb er ny designer i Fritz Hansen regi og er første siden 1960'erne til at bringe hans design til live igen. Planner sofaborde er indbegrebet af originalt design fra midten af det 20. århundrede. Navnet Planner fordi han ønskede at gøre planlægningen af et værelse nemt. Indret bordet sammen med Loungestolen Gryden™, som har samme minimalistiske udtryk, og nyd en uformel hjemlig atmosfære

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Original af Paul McCobb fra 1953 - Planner Sofabord fra Fritz Hansen

Paul McCobb er ny designer i Fritz Hansen regi og er første siden 1960'erne til at bringe hans design til live igen. Planner sofaborde er indbegrebet af originalt design fra midten af det 20. århundrede. Navnet Planner fordi han ønskede at gøre planlægningen af et værelse nemt. Indret bordet sammen med Loungestolen Gryden™, som har samme minimalistiske udtryk, og nyd en uformel hjemlig atmosfære

De to marmordesigns er karakteriseret ved sine naturlige og unikke overflader. De er slebet til et moderne og samtidigt slankt udtryk - i tråd med McCobbs designfilosofi.


Paul McCobb var en af de førende designere inden for den amerikanske designbevægelse fra midten af det 20. århundrede,  bliver nu en del af Republic of Fritz Hansens™ designfamilie med sofabordene fra serien Planner, designet tilbage i 1953.

Mange designere er i deres udtryk inspireret af McCobb. Hans stil og æstetik er lige så relevant i dag som dengang og transcenderer derved tiden. Den bringer en uimodståelig enkelthed med sig, og efterlader masser af luft og lethed omkring sig.

Han har med Planner skabt en rigtig original, der bærer på opskriften for ligetil design, hvor kun det væsentlige er nødvendigt for at opnå både funktionalitet og æstetik - samme design tilgang kender vi herhjemme fra Kaare Klint, der var pioner på dette område i den moderne danske design æra.

Fritz Hansen respekterer til fulde det originale design, f.eks. små detaljer såsom indsnævringen af det bankede stål ved foden, der er et godt eksempel hvorpå man genkender en ægte McCobb.

Dimensioner:

Rektangulært

Længde: 75 cm x Bredde: 45 cm x Højde: 40 cm

Målene kan variere +/- 5%

Materialer:

Bordplade: Marmor, 20 mm
Stel: Pulverlakeret Stål, Sort

- Den kulfarvede marmor har en åben struktur, der inviterer dig til at udforske materialet både visuelt og taktilt. Du kan således mærke stenens liv. og kan betragte de smukke naturlige hvide årer, samt skyggeagtige gråtoner, der karakteriserer det naturlige valg af marmor.

- Den cremefarvede marmor har en lukket struktur og er visuelt mere ensartet end den kulfarvede. Den lette cremefarve tilføjes et skær af personlig charme med et naturligt stænk af brun-grå skygger, som næsten ligner en skyformation.

Paul McCobb flyttede fra Boston til New York for at forfølge sin drøm om at blive designer. Når det gælder design, var han selvlært, men hans dybe forståelse for perspektiv banede vejen for hans kommende karriere som en af tidens vigtigste designere. Perspektiv og skala blev især et varemærke for McCobb, hvis borde, hylder og endda lamper var resultatet af en omhyggelig opmærksomhed på det rum, designet skulle bebo.

Tynde linjer, enkelhed i form og en åbenlys lethed karakteriserer Paul McCobbs værker. Han var realist og perfektionist, og hans designs er en klar afspejling af hans personlighed.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)