Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

pp124 - Gyngestol - Ask/Sæbe

 Hans J. Wegner PP Møbler
Enhedspris 48.500,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 3-4 måneders leveringstid
Delbetaling
2.547 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 48.500 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.547 kr. Samlede kreditomk. 2.425 kr. Samlet tilbagebetaling 50.925 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
69/PP124ASK/SÆBE

Info

At gynge er en pragtfuld måde at slappe af på. Og med denne enkle, men samtidig luksuriøse stol, bliver det en sanselig oplevelse. Med et udpræget Skandinavisk udtryk er denne stol omhyggeligt tegnet til afbalanceret komfort og i alle detaljer grundigt formet, samlet, pudset og flettet med livslang daglig brug for øje.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

At gynge er en pragtfuld måde at slappe af på. Og med denne enkle, men samtidig luksuriøse stol, bliver det en sanselig oplevelse.

Med et udpræget Skandinavisk udtryk er denne stol omhyggeligt tegnet til afbalanceret komfort og i alle detaljer grundigt formet, samlet, pudset og flettet med livslang daglig brug for øje.

Denne stol tilbyder tusindvis af afslappende timer, hvor du kan læse, lytte, drikke en kop te, se fjernsyn eller bare lade dine tanker flyde, mens du lader dine hænder gnubbe mod det massive træ. Og selvom du måske ikke har lyst til at forlade stolen, gør gyngefunktionen det let at rejse sig.

Inkl. Nakke- og sædehynde

Dimensioner:

Bredde 75 x Dybde 88 x Højde 108 cm

Sædehøjde 40 cm

Materialer:

Sæbebehandlet Ask

Stolen kommer med nakke- og sædehynde.

Prisen er inkl. betræk med Standardstof - f.eks. Hallingdal 65 fra Kvadrat, men der er mulighed for læder mod tillæg i prisen.

Fremstilles desuden i Eg og kan også overfladebehandles med olie(klar eller hvid), lak eller sort maling m/årestruktur