Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

pp502 Kontorstol - "fra-pris"

 Hans J. Wegner PP Møbler
Enhedspris 107.875,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Produktet kan ikke købes online.
Kontakt os
Delbetaling
5.664 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 107.875 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 5.664 kr. Samlede kreditomk. 5.394 kr. Samlet tilbagebetaling 113.269 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
69/PP502

Info

Kontordrejestolen fra 1955 er et krydsfelt mellem det hårde stålstel og det bløde træ og læder. Et kompromisløst udført arbejdsredskab med komfort og ergonomi i højsædet. Egentlig er det en videreførelse af den Runde Stol også kendt som The Chair, som markerede et vendepunkt for Wegner og for Dansk design i det hele taget.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Kontordrejestolen fra 1955 er et krydsfelt mellem det hårde stålstel og det bløde træ og læder. Et kompromisløst udført arbejdsredskab med komfort og ergonomi i højsædet.

Egentlig er det en videreførelse af den Runde Stol også kendt som The Chair, som markerede et vendepunkt for Wegner og for Dansk design i det hele taget. Kopstykket i massivt træ, der er vredet som en propel, er separeret fra det øvrige stel og udført til grænsen af det mulige for at opnå optimal ergonomi.

Wegner blev inspireret af den kritik, som overlæge, professor, dr.med. & phil. Eigill Snorrason rettede mod den samlede Danske design- og møbelbranche for ikke at tage hensyn til ergonomi. Snorrason havde i sin kritik dog peget på, at Wegners Kohornstol med samme rygstøtte som den Runde Stol var en ergonomisk korrekt undtagelse, og de to indledte en dialog. Resultatet af denne dialog mellem to dybt engagerede fagfolk blev Kontordrejestolen med sin store lavt-siddende lændestøtte udført i massivt træ.

Kontordrejestolen er som mange andre af Wegners møbler designet til fremstilling af danske håndværkere uden hensyntagen til industriens omkostningsminimerende produktion. Her er store udfordringer for både snedkeren, polstreren og smeden, og det er tidskrævende arbejde, hvor der ikke kan gås på kompromis. Wegner selv udtrykte det således: Den er til chefen ... eller kontordamen. Nej, den er for dyr til en kontordame. Den er til en chef, der har den rette indstilling til, hvordan man sidder i en stol.

Dimensioner:

Bredde: 74 x Dybde: 55 cm

Ryghøjde: 71-77 cm

Armhøjde: 62-72 cm

Sædehøjde 40-46 cm

Materialer:

Fra-prisen afspejler varianten med sæbebehandlet Eg.

 

Stolen fremstilles i Eg, Ask, Kirsebær.

Stel kommer i poleret rustfrit stål

Sædet er polstret med Standardlæder (Vælg bl.a. anilinlæder i farverne Nature, Black, Indian Red, Walnut og Mocca)

Sædet er justerbart i højden

 

Overfladebehandling:

Eg og Ask: Sæbe, Klar- eller Hvidolieret og Klar lak

Kirsebær: Klar olie eller Klar lak.