Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Ronde S Pendel Ø20 - GUBI

 Oliver Schick GUBI & Bestlite
2.299,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 2.299,00 kr. Spar 0

Info

Med det industrielle, men imødekommende design er Ronde pendlen velegnet til både boligindretning og professionelle miljøer. Hæng et par Ronde pendler i køkkenet, placer den mindste Ronde på hver side af sengen eller brug en af de større Ronde pendler over spisebordet for at skabe den helt rigtige lysstemning.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Med det industrielle, men imødekommende design er Ronde pendlen velegnet til både boligindretning og professionelle miljøer. Hæng et par Ronde pendler i køkkenet, placer den mindste Ronde på hver side af sengen eller brug en af de større Ronde pendler over spisebordet for at skabe den helt rigtige lysstemning. Den klokkeformede Ronde Pendel i to størrelser bærer referencer til storhedstiderne med 1970'ernes lysdesign; dog i en moderne fortolkning.

En unik detalje ved Ronde pendlen er åbningen i toppen med den overhængende krave, der minder om en krukke f.eks. en vase eller en amfora. Konventielle pendler spreder hovedsageligt lyset i en nedadrettet retning. Åbningen i toppen tillader dog også i dette, at lyset sendes op og dermed kaster et smukt og jævnt lysindfald på ledning og loft. Den hånddrejede lampeskærm af aluminium får udseende af keramik med en af overflade med ultramat lak.

Ronde er på flere sprog ordet for rund, cirkulær eller roterende, men det er også det flade emne, der bruges til metalspindeteknik, som roterer rundt om en formkerne og formes til en 3-dimensionel krop.

Lyskilde medfølger ikke

Dimensioner:

Ø20 x Højde: 24 cm

Baldakin: Ø10 x 8 cm

Ledningslængde: 480 cm

Materialer:

Ultramat lakeret aluminum

Anbefalet lyskilde (Medfølger ikke): 810 Lumen (6W-10W LED)

E27 Sokkel