Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Savannah 8802 Sofa - Erik Jørgensen

 Monica Förster Fredericia Furniture
Enhedspris 55.640,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 4-6 ugers leveringstid
Delbetaling
2.922 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 55.640 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.922 kr. Samlede kreditomk. 2.782 kr. Samlet tilbagebetaling 58.422 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
39/EJ880-2/SORT

Info

Den internationalt anerkendte svenske designer, Monica Förster, har i samarbejde med Erik Jørgensen Møbelfabrik skabt Savannah - en kompromisløs sofa og stol i gedigne naturmaterialer. Savannah er bygget op omkring en solid trækonstruktion omsluttet af tyk kernelæder, der skaber en smuk ramme omkring polstringen.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Savannah EJ880-2 sofa i træ, kærnelæder og Stofbetræk er sublim

Den internationalt anerkendte svenske designer, Monica Förster, har i samarbejde med Erik Jørgensen Møbelfabrik skabt Savannah - en kompromisløs sofa og stol i gedigne naturmaterialer. Savannah er bygget op omkring en solid trækonstruktion omsluttet af tyk kernelæder, der skaber en smuk ramme omkring polstringen. Savannah er højrygget med en god komfort. Den har bløde, håndsyede sædepuder, som man synker ned i, hvilket giver yderligere rygkomfort.

Savannah er bygget op omkring en solid trækonstruktion omsluttet af tyk kernelæder, der skaber en smuk ramme omkring sofaen. I hjørnerne kommer trækonstruktionen til syne og afslører det ypperlige snedkerarbejde, der karakteriserer 
Savannah sofaen.

Den har bløde, håndsyede sædepuder, som man synker ned i, hvilket giver yderligere rygkomfort. 

Sofaen forener mere end 60 års stolte håndværksmæssige traditioner hos Erik Jørgensen med Monica Försters internationale udsyn. Savannah kan meget vel gå hen at blive et ikonprodukt for Erik Jørgensen - en sofa som kommer til præge den sydfynske møbelproducent i mange år frem.

Prisen er vist for stof i prisgruppe 12.

Sofaen fås med utrolig mange muligheder ift. stof, træ varianter og lædertyper, at det er bedst at kontakte os inden køb

Dimensioner: 

Højde: 80 x Længde: 180 x Dybde: 80 cm.

Materialer:

Kærnelæder 

Stof 

Træ

Prisen er vist for stof i prisgruppe 12.