Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

Secto 4210 - Gulvlamper

 Seppo Koho Secto Design Oy
Fra 7.660,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 7.660,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Secto 4210 gulvlampen er designet af Seppo Koho for finske Secto design, og er fremstillet i formspændte PEFC-certificeret birkestave i fire forskellige versioner med hver sit udtryk. Secto gulvlampen har med sine organiske former et enkelt og unikt udtryk som giver et inddirekte behageligt lys til ethvert rum.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Secto 4210 gulvlampen er designet af Seppo Koho for finske Secto design, og er fremstillet i formspændte PEFC-certificeret birkestave i fire forskellige versioner med hver sit udtryk. Secto gulvlampen har med sine organiske former et enkelt og unikt udtryk som giver et inddirekte behageligt lys til ethvert rum. Det enkle design samt brugen af træsorter fra norden giver pendlen det smukke og nyskabende skandinaviske udtryk. 

Materiale: Fås i birk og valnød

Mål: H: 175-178cm, Ø: 30cm

Vægt: 7,0 kg.

Lyskilde: 42W E27

Seppo Koho er en finsk designer, født i 1967, og som har studeret på University of Industrial Arts i Helsingfors samt Tampere University of Technology.

Seppo er designeren bag Secto Design lamper. Secto er grundlagt af Tuula Jusélius i 1995, som havde visioner om bæredygtige og lokalproducerede lamper. Til at føre visionen ud i livet, skulle hun bruge en designer og her faldt valget på Seppo Koho.

Seppo producerede de første kollektioner af møbler udført i finsk træ. Køberne af møblerne efterspurgte også nogle lamper i samme stil, og herved blev Sectos første lampekollektion en realitet.

Seppo Koho producerede selv en prototype på en pendellampe, for at vise at materialet var det helt rigtige. Det var dog en svær udfordring at finde en fabrikant der kunne producere store mængder, men da de fandt vej til snedker Heikki Saastamoinen lykkedes det at skabe en stor produktion, stadig udført i hånden, hvor kvaliteten var helt i top.

Men verdenen var ikke helt klar til de finske trælamper tilbage i 90’erne, og det var meget svært for Secto at få forhandlerne til at tro på at lampen kunne sælges. Heldigvis var der nogle enkelte forhandlere der troede på lampen , og lampen kom dermed ud i butikkerne.

I starten af ’00erne havde Secto droppet møblerne og havde nu fuld fokus på lamper. Seppo Koho har siden udviklet de kendte lamper Octo, Victo, Puncto, Kontro, Owala, Aspiro, Petite, varsi og den skulpturelle Teelo bordlampe. Den lille fabrik i den finske by Heinola voksede hurtigt og fabrikken er i dag ejet af Secto selv.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)