Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

FK Natura Skænk - Sæbe eg

 FK Møbeldesign FK Møbeldesign
Enhedspris 16.292,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid
Delbetaling
856 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 16.292 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 856 kr. Samlede kreditomk. 815 kr. Samlet tilbagebetaling 17.107 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
366/SKAENK/270EG

Info

FK Natura serien kan tilpasses dine ønsker om den perfekte skænk eller tv-møbel. I et hvilket som helst rum i din bolig kan du få behov for ekstra opbevaringsplads, hvad enten det er stuen, kontoret, badeværelset eller børneværelset. 

Med en skænk med skuffer eller låger får du både mulighed for at opbevare dine ting, samtidig med at du kan bruge det som en aktiv del i indretningen, da du for mulighed for at bruge toppladen til pynt eller placering af en lampe. De fleste kender, hvordan hjemmet hurtigt kan flyde med bøger, papir, kuglepenne og andet, der får det til at se rodet ud. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

FK Natura serien kan tilpasses dine ønsker om den perfekte skænk eller tv-møbel. I et hvilket som helst rum i din bolig kan du få behov for ekstra opbevaringsplads, hvad enten det er stuen, kontoret, badeværelset eller børneværelset. Med en skænk med skuffer eller låger får du både mulighed for at opbevare dine ting, samtidig med at du kan bruge det som en aktiv del i indretningen, da du for mulighed for at bruge toppladen til pynt eller placering af en lampe. De fleste kender, hvordan hjemmet hurtigt kan flyde med bøger, papir, kuglepenne og andet, der får det til at se rodet ud. 

Alle skænke og skabe leveres som væghængt.

FK Natura føres i flere træsorter, farver og størrelser.

Dimensioner: 

Længde: 110 cm. x Højde: 33,8 cm. x Dybde: 44,9 cm. 

Modulet kommer med en låge og 2 skuffer. 

Materiale: 

Sæbebehandlet eg. 
Skriv hvilken behandling du ønsker i kommentarfeltet på betalingssiden, hvis du ønsker en anden variant end den viste.