Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND HANS J. WEGNER LÆNESTOL

DELTAG HER

Swoon Ottoman 1771 Fredericia Furniture

 Space Copenhagen Fredericia Furniture
Fra 7.658,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 7.658,00 kr. Spar 0

Info

Med Swoon Ottoman giver du afslapning og hvile et luksuriøst touch. Swoon serien er elegant og samtidig meget komfortabel. Den er designet af Space Copenhagen i 2016 og tiltænkt både loungeområder og private hjem. Fodskamlen består af en formstøbt skal med fast polstring i læder eller tekstil, og bløde puder i tekstil.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Med Swoon Ottoman giver du afslapning og hvile et luksuriøst touch.

Swoon serien er elegant og samtidig meget komfortabel. Den er designet af Space Copenhagen i 2016 og tiltænkt både loungeområder og private hjem. Stolen består af en formstøbt skal med fast polstring i læder eller tekstil, og bløde puder i tekstil.

Swoon er et stærkt eksempel på Space Copenhagens karakterfulde formsprog, der intuitivt kombinerer velkendte motiver med overraskende løsninger. I Swoon smelter armlæn, ryg og sæde sammen i en formfuldendt skulptur.

Swoon er skabt som en mellemting mellem en konventionel loungestol og den typiske lænestol. Behovet for netop denne møbeltype har Space Copenhagen identificeret i deres arbejde med konceptuelt indretningsdesign for hoteller og restauranter verden over.

En egenskab som ofte overses i moderne lænestole er behovet for tilstrækkelig lændestøtte. Swoon er designet til at give denne støtte, og på samme tid, en notorisk følelse af afslapning. Navnet ’Swoon’ refererer til en tilstand af usædvanlig henrykkelse.

Dimensioner:

Bredde 63 x Dybde: 52,5 x Højde 40,5 cm

Materialer:

Fodskamlen består af en formstøbt skal med fast polstring i tekstil, og bløde puder i tekstil med ben i eg.

Tekstil
Ben: Egetræsben

Modelnavn: Swoon Ottoman, 1771