Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Swoon Stol 1777 - Fredericia Furniture

 Space Copenhagen Fredericia Furniture
Enhedspris 12.110,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 7-9 ugers leveringstid
Delbetaling
636 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 12.110 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 636 kr. Samlede kreditomk. 606 kr. Samlet tilbagebetaling 12.716 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
17/1777/RUSK33ROGEGW

Info

Den mindste og mest kompakte stol i Swoon-kollektionen. Ryg, sæde og armlæn, der tilsammen udgør en formfuldendt stoleskal, ledsages af hynder, som giver en blød og behaglig støtte. Resultatet er et sofistikeret, skulpturelt og imødekommende udtryk.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Swoon er en elegant og samtidig meget komfortabel loungestol designet til loungeområder og private hjem, designet af Space Copenhagen i 2016. Stolen består af en formstøbt skal med fast polstring i læder eller tekstil, og bløde puder i tekstil.

Swoon er et stærkt eksempel på Space Copenhagens karakterfulde formsprog, der intuitivt kombinerer velkendte motiver med overraskende løsninger. I Swoon smelter armlæn, ryg og sæde sammen i en formfuldendt skulptur.

Swoon er skabt som en mellemting mellem en konventionel loungestol og den typiske lænestol – Behovet for netop denne møbeltype har Space Copenhagen identificeret i deres arbejde med konceptuelt indretningsdesign for hoteller og restauranter verden over.

En egenskab som ofte overses i moderne lænestole er behovet for tilstrækkelig lændestøtte. Swoon er designet til at give denne støtte, og på samme tid, en notorisk følelse af afslapning. Navnet ’Swoon’ refererer til en tilstand af usædvanlig henrykkelse.

Dimensioner:

Bredde: 62 x Dybde: 63 x Højde: 84,5 cm

Siddehøjde: 49 cm

Materialer:

Polstring: Ruskin33 tekstil, Grå

Ben: Røget Eg Olie

Kontakt os for anden polstring og benfarve

Ben fås i Valnød Lak, Eg Olie, Eg Sæbe, Røget Eg Olie eller Sort Lak.