Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Syver 3107 Fuldpolstret - Krom/Soft læder

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
10.499,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 10.499,00 kr. Spar 0
Delbetaling
552 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 10.499 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 552 kr. Samlede kreditomk. 525 kr. Samlet tilbagebetaling 11.024 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Syverstolen er en af de største danske designklassikere og det klart mest solgte møbel i Fritz Hansen's historie. Stolen er designet af den verdenskendte danske designer Arne Jacobsen.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Syverstolen er en af de største danske designklassikere og det klart mest solgte møbel i Fritz Hansen's historie. Stolen er designet af den verdenskendte danske designer Arne Jacobsen.

Stolen egner sig til brug nærmest overalt og kan ses som en slags allround møbel. Den viser sig især funktionel, i og med at det er muligt at stable stolene, for at frigive plads. Derfor ser man også tit Syver stolen i konferencelokaler, kantiner og lignende.

Syverstolen er formpresset for størst komfort og kan fås både med eller uden armlæn. Materialet der bliver brugt til denne stol kan variere, men fælles for dem er at skallen består af formpresset finér og knivskåret dækfiner.

Dimensioner:

Bredde: 50 x Dybde: 52 x Højde 80,5 x Sædehøjde: 46 cm.

Materialer:

Finér

Forkromet stål stel

Soft læder

Kromgarvet semi-anilin læder. Fuldnarvet med let struktur og overfladefinish.

Som navnet indikerer er Soft yderst glat og blød og tilbyder en enestående komfort. Det fuldnarvede semianilinlæder har en let overfladefinish, der øger holdbarheden og gør det nemt at vedligeholde, mens det bevarer sin naturlige form, sin ensartede overfladestruktur og sine unikke karakteristika.