Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

Ten Table Spisebord - DK3

 Christian Troels & Jacob Plejdrup dk3
Fra 47.983,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 47.983,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Bordpladen og bordbenene er lavet af massivt træ, men på trods af bordets tyngde i størrelse og vægt har den stadig en lyshed, der understreges af de raffinerede detaljer, som de smukke vertikale riller i benene og den karakteristiske, organiske- formet bordplade.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Da DK3 blev etableret i 2009, var virksomheden blandt de første mærker til at introducere plankbordet til det skandinaviske marked. Med dette i mente at tage denne designarv til næste niveau har dk3 grundlægger Jacob Plejdrup udviklet jubilæumstabellen TEN TABLE i samarbejde med dansk designer Christian Troels. Designerne fra Christian Troels er præget af en stor grad af detaljer og håndværksnøjagtighed, som i TEN TABEL er perfekt fusioneret med Jacob Plejdrups grundlæggende ideer om store spiseborde.

Bordpladen og bordbenene er lavet af massivt træ, men på trods af bordets tyngde i størrelse og vægt har den stadig en lyshed, der understreges af de raffinerede detaljer, som de smukke vertikale riller i benene og den karakteristiske, organiske- formet bordplade. Den svagt buede form på bordpladen har slet ingen lige linjer, og i kombination med den skrånende bordkant ser det ud til, at bordpladen konstant bevæger sig. Den buede bevægelse fortsætter på forlængelsesblade, som fuldender det samlede indtryk og giver bordet et unikt udtryk.

Dimensioner:

Længde 200 cm x Bredde: 95 cm x Højde: 72 eller 74 cm

Bordplade 3,4 cm
Tillægsplader kan tilkøbes - 60 cm

Fås også i en større udgave - L 240 - 400 cm / W 105 cm / H 72 eller 74 cm 

Materiale:

Eg, vild eg, røget eg, røget vild eg eller valnød
Udvidelsesblad fås i træ eller sort MDF

Overfladebehandling
Olie, hvid olie eller sæbe

Ben i massiv træ

Christian Troels er uddannet fra Designskolen Kolding i 2012. Han har undervejs i sin uddannelse fået mulighed for at læse et semester på Umeå Institute of Design, Umeå University i Sverige. Her beskæftigede han sig særligt med transportmidler på linjen for ”Transportation Design”.

Han er en alsidig designer, der både mestrer de konceptuelle og tekniske aspekter af designfaget. Med sin legende tilgang, stræber han altid efter at tilføje sine produkter elementer, der gør at de skiller sig ud fra mængden. Han arbejder med produktdesign indenfor flere genrer, lige fra cykler i Kina til legetøjskoncepter.

Efter endt uddannelse har Christian været ansat ved LEGO Group Concept Lab i Billund, hvor han arbejdede med udvikling af nye koncepter for LEGO. Men han er nu selvstændig med egen tegnestue i København.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)