Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

The Bouquet 5 - Le Klint

 Sinja Svarrer Damkjær Le Klint
Fra 7.195,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 7.195,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Med inspiration hentet i forårsblomsternes verden, lancerer vi nu en ny udgave af THE BOUQUET designet af Sinja Svarrer Damkjær.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Med inspiration hentet i forårsblomsternes verden, lancerer vi nu en ny udgave af THE BOUQUET designet af Sinja Svarrer Damkjær.

Lampen er tilgængelig med én single pendel eller som lysekrone med tre, fem eller syv lampeskærme, som symboliserer udsprungne blomsterhoveder smukt svajende nedad i bløde buer. 

Dimensioner:

Medium: Højde: 40 x Ø55 cm

Large: Højde: 75 x Ø75 cm

Extra Large: Højde: 100 x Ø100 cm

Materialer:

Plast(Standard) eller Papir

Sinja Svarrer Damkjær er uddannet Civilingeniør med speciale i industrielt design i 2007 på Aalborg Universitet.

Med lampeserien The Bouquet, har Sinja Svarrer Damkjær ladet sig inspirere af en af forårets budbringere; tulipanen. Hun har kombineret udtrykket fra de henslængte store bundter af tulipaner, som falder i deres naturlige, bløde buer, med LE KLINTs unikke foldehåndværk:

"Gennem flere studierejser og ferier i Italien har de henslængte store bundter af tulipaner som jeg så på markeder fascineret mig; de er ikke opstillet sirligt eller bundet i særlige former. De får lov at falde til i deres naturlige smukke, bløde buer. At kombinere denne lidt skødesløse blomst med LE KLINTs sirlige og meget rette plisséer var en oplagt mulighed og udfordring. LE KLINT er for mig helt unikt med fokus på håndværk og sans for detaljer, så muligheden for at kombinere dette med et mere organisk og blødt udtryk har været helt fantastisk at arbejde med. Selve skærmen har en tydelig forminspiration fra tulipanhovedet, mens tulipanen står i sin lige akkurat udsprungne form. I buketterne med henholdsvis 3, 5 og 7 skærme er ledningerne flettet sammen, igen for at understrege det mere organiske og bløde, som et fint modspil til de præcist foldede og skarpe plisséer."

Som afgangsprojekt skabte hun med inspiration i naturen og forårets blomster den første udgave af The Bouquet, der benytter den klassiske krydsplissering i en ny fortolkning. The Bouquet var det første produkt i LE KLINTs historie, som anvendte fremtidens energisparende lysteknologi, LED. Den kombinerede hermed LE KLINTs klassiske krydsplissering med moderne lysteknologi.

"I 2007 da jeg designede lampen, var det som en stor buket med 7 skærme, som en moderne lysekrone, men nu er den opdateret, så der findes mindre buketter og sågar en enkeltstående blomst. Så er det muligt at finde en størrelse uanset hvor i hjemmet man ønsker at hænge lidt blomsterpoesi."

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)