Udsalg

Vipp Pakke - Sort

Design: Vipp Design

Special Price: 1.569,00 kr

Pris pr. stk. inkl. moms

Før: 1.847,00 kr Spar: 278,00 kr

Varen er på lager

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • 3-5 dages leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Vipp Pakke - Sort

More Views

Beskrivelse

Vipp pakken indeholder modellerne 5 - 7 - 9 i Sort  

Vipp pakke til badeværelset er fyldt med luksuriøse kvalitetsprodukter fra den danske producent Vipp. Pakken indeholder følgende: Vipp 5, 7 og 9. Pakken er sammensat sådan at modelvalget harmonerer godt med sammen, hvilket vil sige at tandbørstekruset går særdeles godt med sæbedispenser og sæbeskålen fra Vipp: 

Vipp 5:

Elegant og lækker lille sæbeskål fra Vipp. De afrundede former og de behagelige materialer gør, at denne sæbeskål harmonerer godt med Vipp’s øvrige produkter til badeværelset. Sæbeskålen her er primært udarbejdet i gummi, hvilket gør den behagelig at have med at gøre samt nem at rengøre. Sidstnævnte i kraft af, at den let kan skilles ad, samtidig med at gummidelene nemt kan vaskes i opvaskemaskinen.

Vipp 7: 

Hold styr på familiens tandbørster med dette eksklusive tandbørstekrus fra Vipp i farven hvid. Tandbørstekruset her er designet med en todelt gummiindsats, samt en skridsikker gummibund, der gør kruset nemt at rengøre og have med at gøre. 

Vipp 9:

Denne Vipp sæbedispenser er udstyret med en specialfremstillet pumpe, der gør dine toiletbesøg til en leg. Vipp er som sagt en dansk producent af møbler til badeværelset, som foruden sæbedispensere også har blandt andet toiletbørster og toiletspande i sortimentet. 

Sæbedispenseren her er udarbejdet i rustfrit stål, hvilket giver en elegant og langtidsholdbar overflade. Pumpehovedet er en historie for sig selv, da denne som sagt er specialfremstillet og giver dig og familien en behagelig oplevelse ved hvert eneste tryk. 

Produktspecifikationer

Vipp 9: 

Højde: 13 x 8Ø cm., Vol. 400 ml

Vipp 7: 

Højde: 11 x 9Ø cm.

Vipp 5: 

Højde: 10,5 x 15 cm.

 

Producent

Vipp Design