Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

VL38 Væglampe - Sort

 Vilhelm Lauritzen Louis Poulsen
Enhedspris 3.350,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 1-3 hverdages leveringstid
På lager
106/VÆGVL38SORT
Udstilllet i Søborg

Info

VL38 væglampen er baseret på det oprindelige design af VL38 bordlampen. Bordlampen VL38 blev oprindeligt designet i slutningen af 1930'erne af Vilhelm Lauritzen i samarbejde med Louis Poulsen i anledning af opførelsen af DR's Radiohus i København (i dag det Kongelige Danske Musikkonservatorium). Vilhelm Lauritzens lamper – VL38 og pendlen VL45 blev begge tegnet til Radiohuset – dukker op i Louis Poulsens kataloger i tiden lige efter 2. Verdenskrig.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

VL38 i sort/messing blev relanceret i efteråret 2016. I tråd med den seneste udvikling inden for lysteknologi og energieffektivitet er alle lamper forsynet med LED-lyskilder. Den sorte udgave af VL38 (fås fra efteråret 2017) har en skarpere silhuet end den oprindelige hvide version, selvom den har bibeholdt det cool retro-look og det originale designs bløde kurver.

Afbryder på bagdåse med to dæmp indstillinger, samt LED-driver integreret i bagdåsen. Der er timer-funktion til automatisk slukning, som kan indstilles til 4 timer eller 8 timer. Der er mulighed for at indstille lampen til at tænde på bestemt lysniveau. Bemærk, at overfladen på messing er ubehandlet. Dette bevirker, at overfladen med tiden vil ændre sig og opnå patina. Vinklingen på skærmen kan justeres, så lysfordelingen bliver optimal. Lampen er forsynet med integreret energibesparende LED-lyskilde.

 

Design: 

Vilhelm Lauritzen 

Dimensioner:

Bredde x højde x længde (mm)

135 x 190 x 290

Materiale: 

Overflade: sort, pulverlakeret og messing.
Bagdåse og sort: aluminium. 
Arm: messing.

Ledningslængde: 3,3m, Ledningstype: sort plast.

Lyskilde:

Lampen er forsynet med integreret energibesparende LED-lyskilde.

LED 2700K 9.6W 
Lumen: 416