Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Bestlite BL5 Væglampe - Black Brass 50 Years Anniversary - GUBI

 Robert Dudley Best  GUBI & Bestlite
God pris
Fra 3.999,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 4.999,00 kr. Spar 1.000,00 kr.
Vejl. salgspris 4.999,00 kr. Spar 1.000,00 kr.
Only %1 left

Info

Bestlite er kendetegnet ved stor fleksibilitet, høj kvalitet og æstetisk ynde. Bestlitelampen knejser standhaftigt som en svane, og det er måske netop derfor, at Winston Churchill valgte denne lampe til skrivebordet i tiden under 2. verdenskrig.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

BL5 væglampe Black Brass fås i 3 jubilæums varianter 

For at markere anledningen til GUBIs 50 års jubilæum, vil den stolte producent lancere et af de mest banebrydende lysdesigner gennem tiden - Bestlite Collection, i sort messing. Bestlite var den første samling, der skulle reproduceres af GUBI og har siden været en vigtig del af deres DNA og som har bidraget til deres succes. Med introduktionen af den sorte messingversion bliver Bestlite Collection en af verdens mest komplette og funktionelle lampesamlinger på markedet. Bestlite udstilles på Design Museum i London.

Bestlite er kendetegnet ved stor fleksibilitet, høj kvalitet og æstetisk ynde. Bestlitelampen knejser standhaftigt som en svane, og det er måske netop derfor, at Winston Churchill valgte denne lampe til skrivebordet i tiden under 2. verdenskrig. Bestlitelampens tidløse og internationale formsprog har gjort den til en klassiker og en af nutidens mest eftertragtede designlamper. Den appellerer til alle, der værdsætter originalitet, enkelthed og en god historie.

En Bestlitelampe kan bruges overalt i det private hjem f.eks. i soveværelset eller stuen, hvor den tilfører indretningen varme og intensitet. I lyse køkkener og på kontoret understreger Bestlite en stilren skandinavisk indretning.

Størrelse:
47/80 x Ø16 cm.

Varianter:
Skærm: Porcelæn (Translucent Bone China), Black Brass eller Klassisk Hvid. 
Stel: Black Brass

Lyskilde:
Max 30W-Halogen, E14 fatning (lyskilde ikke inkluderet).