BL7 - Black Brass 50 Years Anniversary

Design: Robert Dudley Best
Fra: 2.695,00 kr
Pris pr. stk. inkl. moms

* Obligatoriske felter

Varen er på lager

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • 3-5 dages leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

BL7 - Black Brass 50 Years Anniversary

More Views

Beskrivelse

BL7 væglampe Black Brass er perfekt til køknet 

For at markere anledningen til GUBIs 50 års jubilæum, vil den stolte producent lancere et af de mest banebrydende lysdesigner gennem tiden - Bestlite Collection, i sort messing. Bestlite var den første samling, der skulle reproduceres af GUBI og har siden været en vigtig del af deres DNA og som har bidraget til deres succes. Med introduktionen af ​​den sorte messingversion bliver Bestlite Collection en af ​​verdens mest komplette og funktionelle lampesamlinger på markedet. Bestlite udstilles på Design Museum i London.

Bestlite er kendetegnet ved stor fleksibilitet, høj kvalitet og æstetisk ynde. Bestlitelampen knejser standhaftigt som en svane, og det er måske netop derfor, at Winston Churchill valgte denne lampe til skrivebordet i tiden under 2. verdenskrig. Bestlitelampens tidløse og internationale formsprog har gjort den til en klassiker og en af nutidens mest eftertragtede designlamper. Den appellerer til alle, der værdsætter originalitet, enkelthed og en god historie.

En Bestlitelampe kan bruges overalt i det private hjem f.eks. i soveværelset eller stuen, hvor den tilfører indretningen varme og intensitet. I lyse køkkener og på kontoret understreger Bestlite en stilren skandinavisk indretning.

Produktspecifikationer

Størrelse:
14+15 x Ø16 cm.

Varianter:
Skærm: porcelæn, hvid eller Black Brass  
Stel: black brass.

Lyskilde:
Max 30W-Halogen, E14 fatning (lyskilde ikke inkluderet). 


Producent

GUBI // Bestlite