Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Cocktailbænk, FJ 5151, Valnød - OneCollection

 Finn Juhl  Onecollection
Enhedspris 44.593,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 14-16 ugers leveringstid

Info

Den blev oprindelige designet for Baker Furniture i USA i 1951, som valgte at kalde bænken "Rectangular Cocktail table". Navnet kom fra inspirationen af 50'ernes amerikanske cocktail-parties. Finn Juhl selv omtalte den blot for "bench" på sin tegning. Derfor valgte House of Finn Juhl tage lidt fra begge navne og går i dag undewr navet "Cocktail bænk".

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Cocktailbænk af Finn Juhl - inspireret af overklassens cocktailparties i 50'ernes USA

Den blev oprindelige designet for Baker Furniture i USA i 1951, som valgte at kalde bænken "Rectangular Cocktail table". Navnet kom fra inspirationen af 50'ernes amerikanske cocktail-parties. Finn Juhl selv omtalte den blot for "bench" på sin tegning. Derfor valgte House of Finn Juhl tage lidt fra begge navne og går i dag undewr navet "Cocktail bænk".

Møblet kan anvendes både som en bænk og et lavt, langt bord. Bænkens formsprog og designdetaljer kendes fra Finn Juhls Coctailbord, som fik sin genkomst i 2009.

Historie
I 1950’ernes USA var der godt gang i økonomien og udviklingen stormede afsted, alt nyt kom dengang derfra. Den nye overklasse gik til cocktailparties, og cocktails blev et hit - godt hjulpet af Hollywoods filmproduktioner.

Finn Juhl blev meget imponeret af USA og den amerikanske ekstravagance, som han blev introduceret til gennem sine nye indflydelsesrige amerikanske venner. I dag indeholder således to møbler, der begge er inspireret af de amerikanske cocktail parties – det runde Cocktailbord og den rektangulære Cocktailbænk. Cocktailbænken kan desuden spottes i Finn Juhls eget hus nord for København og passer perfekt til kunst, en stak bøger eller en lampe.

Bænken er fremstillet i massivt træ og kan fås i to varianter - Valnød eller Eg. Hvis du ønsker bordet i massiv eg bedes du tage kontakt til webshoppen for bestilling.

Dimensioner:

L 221 cm x B 44 cm x H 40 cm

Materialer:

Massiv Valnød eller Eg (kontakt webshoppen for bestilling i Eg)

Oprindelse
Designet af Finn Juhl og lanceret i 1951 for Baker Furniture, USA

Ikke mange designere har kunnet stå for en så fuldstændigt personlig stil som den store Finn Juhl. Her er en mand, der ikke var bange for at gå ad nye veje; en mand, der ikke havde nogen som helst konservative fornemmelser, men i stedet altid søgte det skønne i det nye. Den fantastiske kvalitet af hans værker kan blandt andet ses ved, at han vandt intet mindre end seks guldmedaljer ved Triennalerne i Milano. Ud over at arbejde med møbler, designede Finn Juhl også interiør; han har blandt andet stået for en del af FN-bygningen og et SAS-fly.

Finn Juhls stil kan der siges utroligt meget om. Den er især karakteriseret ved en balancegang mellem det organiske og det bekvemmelige, som eksempelvis kan ses ved hans berømte Pelikanstol. Stolens bløde udtryk går fuldstændigt i enhed med dens praktiske øjemål, da den lægger op til en let og behagelig komfort ved en siddeoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. Det samme kan ses ved hans Høvdingestol, selvom oplevelsen her er ganske anderledes - den lægger op til en helt anderledes siddestilling, men de overordnede grundtræk er meget ens: designet er lavet med høj kvalitet for øje, hvor selv de mindste detaljer er udsøgte.

Det, som Finn Juhl især er kendt som foregangsmanden for, er den såkaldte danske teakstil. Her arbejdede han som en avantgardist med at udvikle metoder, der gjorde det muligt at arbejde på bedste vis med teaktræ. Hans behandling af det, og konstruktion med det var fuldstændigt innovativ, hvad der kan ses ved alle hans designs af teak.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik