Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Eames Storage Unit - 3 hylder - Vitra

 Charles & Ray Eames Vitra
Enhedspris 23.150,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 2-4 ugers leveringstid
Delbetaling
1.216 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 23.150 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.216 kr. Samlede kreditomk. 1.158 kr. Samlet tilbagebetaling 24.308 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
481/EAMESESU3

Info

ESU-reolen af Charles og Ray Eames tilbydes i forskellige størrelser, der passer til forskellige behov. Fra en lav skænk/tv-bord, der er ideelt til opbevaring af små genstande eller et fjernsyn, til en høj og rummelig bogreol, der giver mulighed for at fremvise bøger og dekorative elementer. Farvepanelet på hver enhed er omhyggeligt udvalgt og koordineret for at skabe en harmonisk match med EDU-skrivebordet, hvilket bidrager til en konsistent og elegant indretningstil.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

I 1949 udviklede Charles og Ray Eames et innovativt system af fritstående, multifunktionelle hylder og skriveborde. Lig med det samtidigt konstruerede Eames House, fulgte disse designs principperne for industriel produktion: Eames Storage Unit (ESU) og Eames Desk Unit (EDU).

I samarbejde med Eames-kontoret og den hollandske designer Hella Jongerius blev der valgt en nøje defineret ny farveskala for at give ESU og EDU et friskt og moderne udseende, samtidig med at de fejrede ånden fra 1940'erne og '50'erne. Den bredere ESU-hylde fås i forskellige højder, fra en lav skænk/tvbord til en høj bogreol. ESU-bogskabet er lidt smallere og udstyret med skuffer og skydedøre for at give praktiske opbevaringsmuligheder.

Dimensioner: 

Bredde: 179,5 x Dybde: 42 x Højde: 117,5 cm

 

 

Materiale:

Hylderne i krydsfinér med lakeret ahornfinér

Metaldele er pulverlakeret sort

Panelerne er pulverlakeret i farverne: Pale blue, fawn, rusty orange, mauve grey og Eames red

 

OBS! Denne reol skal løftes ud af emballgen, må ikke rejses op med støtte på kun tre ben