Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Eames Storage Unit - Bogreol - Vitra

 Charles & Ray Eames Vitra
Enhedspris 29.250,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 2-4 ugers leveringstid
Delbetaling
1.536 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 29.250 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.536 kr. Samlede kreditomk. 1.463 kr. Samlet tilbagebetaling 30.713 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
481/EAMESESUBOOKCASE

Info

ESU-reolen, skabt af Charles og Ray Eames, tilbyder en række størrelser, der passer til forskellige formål. Fra en lav skænk/tv-bord, ideel til at organisere små genstande eller et fjernsyn, til en høj og rummelig bogreol, der giver mulighed for at fremvise bøger og dekorative genstande. Farvepanelet på hver enkelt enhed er nøje udvalgt og koordineret for at opnå en harmonisk sammenspil med EDU-skrivebordet, hvilket bidrager til en konsistent og elegant indretningsstil.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

I 1949 udviklede Charles og Ray Eames et innovativt system af fritstående, multifunktionelle hylder og skriveborde. Lig med det samtidigt konstruerede Eames House, fulgte disse designs principperne for industriel produktion: Eames Storage Unit (ESU) og Eames Desk Unit (EDU).

I samarbejde med Eames-kontoret og den hollandske designer Hella Jongerius blev der valgt en nøje defineret ny farveskala for at give ESU og EDU et friskt og moderne udseende, samtidig med at de fejrede ånden fra 1940'erne og '50'erne. Den bredere ESU-hylde fås i forskellige højder, fra en lav skænk/tvbord til en høj bogreol. ESU-bogskabet er lidt smallere og udstyret med skuffer og skydedøre for at give praktiske opbevaringsmuligheder.

Dimensioner: 

Bredde: 120 x Dybde: 43 x Højde: 148 cm

 

 

Materiale:

Hylderne i krydsfinér med lakeret ahornfinér

Skydedøre i formet lakeret krydsfinér

Metaldele er pulverlakeret sort

Panelerne er pulverlakeret i farverne: Pale blue, fawn, rusty orange, mauve grey og Eames red

 

OBS! Denne reol skal løftes ud af emballgen, må ikke rejses op med støtte på kun tre ben