Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Kaminstolen FJ4610 Lænestol - Elegance læder - Finn Juhl

 Finn Juhl Onecollection
Fra 46.678,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 46.678,00 kr. Spar 0
Delbetaling
2.451 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 46.678 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.451 kr. Samlede kreditomk. 2.334 kr. Samlet tilbagebetaling 49.012 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Kaminstolen blev skabt i 1946, i en periode hvor Finn Juhl udviklede flere af sine mest ikoniske møbler. Han designede stolen til Bovirke, og den er også kendt som BO59. Med detaljer som papirknivsdetaljen på armlænet og dens exceptionelle komfort, fremstår Kaminstolen som et ægte mesterværk af Finn Juhl.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Da Finn Juhl indgik samarbejde med Bovirke i midten af 1940'erne, opstod nogle af hans mest ikoniske designs, herunder Karmstolen, 46-sofaen og måske vigtigst af alle, Kaminstolen. Kaminstolen er et perfekt eksempel på Finn Juhls designfilosofi med sin varme udstråling og subtile opfordring til gode samtaler. Den inkorporerer også Finn Juhls karakteristiske designtræk, såsom adskillelsen af de bærende elementer fra de bårne. Stolen er desuden kendetegnet ved et elegant og organisk svungent kryds mellem stolens ben, som viser det sublime håndværk.

Kaminstolen er en videreudvikling af en lænestol, som Finn Juhl oprindeligt designede til bogforlægger Poul Westermann i 1943 og som blev udført af Niels Vodder. Den oprindelige version havde også de karakteristiske krydsede sprosser under sædet, men manglede elegance i detaljerne. Den udgave af Kaminstolen, som Finn Juhl senere tegnede til Bovirke og som House of Finn Juhl i dag genopliver, er også kendt som BO59.

Dimensioner:

Bredde: 65 x Dybde: 77 x Højde: 81 cm

Sædehøjde: 41 cm

 

Materialer:

Stel: Massiv egetræ eller valnød

Læder: Elegance

Fuldnarvet anilinlæder, 1,2 – 1,4 mm tykt, kromgarvet. Læderet har en naturlig, glat overflade uden finish. Dette meget eksklusive læder kan have insektbid, ar og andre naturlige mærker, der bidrager til dets unikke karakter. Farvevariationer kan også forekomme fra hud til hud.

Det klassiske læder vil udvikle en markant patina og ændre farve over tid som følge af brug, lys og luft. Læderet absorberer vand, fedt og snavs, hvilket bliver en del af dets unikke udtryk.

 

Ønskes der andre lædertyper eller farver, kan du kontakte vores butik i Brønshøj for yderligere information