Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Kaufmann bordet FJ5045 - Finn Juhl

 Finn Juhl Onecollection
Enhedspris 82.240,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 8-12 ugers leveringstid
Delbetaling
4.318 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 82.240 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 4.318 kr. Samlede kreditomk. 4.112 kr. Samlet tilbagebetaling 86.352 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
62/KAUFMANNBORDET

Info

Finn Juhl designede det store Kaufmann-arbejdsbord til sit eget hjem på Kratvænget, ligesom han gjorde med mange af sine andre kreationer. Han arbejdede bevidst med forskellige træsorter, som det ses i dette bord med en mørk bordplade i valnød og et lyst understel i eg, der fremhæver kontrasten mellem "det bærende og det bårne". Bordets detaljerigdom er, typisk for Finn Juhl, både sanselig og praktisk begrundet.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Kaufmann-bordet er i en klasse for sig med en ultra-raffineret kantprofil, der får den solide bordplade til at svæve som en vinge over det elegante stel.

Den rundede messingliste, der er indlagt i tværsargen, er både praktisk og eksklusiv, da den beskytter det lyse træ mod snavs, hvis nogen skulle få lyst til at hvile fødderne på sargen.

Bordets detaljerigdom er, som det er typisk for Finn Juhl, både sanseligt og praktisk begrundet.

Bordet er elegant udført i eg med en bordplade i fineret valnød og er næsten udelukkende håndlavet. Da bordet aldrig fik et officielt navn, har vi tilladt os at dedikere det til Finn Juhls ven, den tidligere direktør på Museum of Modern Art i New York, Edgar Kaufmann Jr., som "opdagede" Finn Juhl og var med til at sætte skub i hans internationale karriere.

Dimensioner:

Længde: 202 x Bredde: 94 x Højde: 71,5 cm

 

Materialer:

Stel: Massiv egetræ

Bordplader: Finéret valnød m/massiv kant

Fødder: Valnød

Fodhviler: Messing