Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Myren 3100 m. 3 ben - Arne Jacobsen

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
Fra 2.499,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 2.499,00 kr. Spar 0

Info

Myren™ med tre ben - som Arne Jacobsen oprindeligt designede den. Den blev tegnet til kantinen hos Nova Nordisk og er i dag en af de mest prominente ikoner i Arne Jacobsens samling. Faktisk var stolen tæt på at sine dage allerede som prototype, da Fritz Hansen ikke var overbevist om dens potentiale. 
Den er stabelbar.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Den oprindelige Myren™ er med tre ben - Arne Jacobsen

Arne Jacobsen designede oprindeligt Myren™ i en trebenet version. Den blev tegnet til kantinen hos Nova Nordisk og er i dag en af de mest prominente ikoner i Arne Jacobsens samling. Faktisk var stolen tæt på at sine dage allerede som prototype, da Fritz Hansen ikke var overbevist om dens potentiale. Men Arne Jacobsen var sikker i sin sag, og garanterede at han personligt ville opkøbe alle fabrikerede Myren stole, hvis ingen andre gad, og derved overlevede den trods skepsis. Myren er en særdeles konfortabel stol på trods af dens minimalistiske og slanke form.

I dag fås Myren i farvet ask og lak samt i forskellige typer af finer. Alle stole er lavet af formpresset, knivskåret finer. Underdelen er stabelbar og er lavet af forkromede stålrør.

Dimensioner:

Bredde: 52 cm x Dybde: 51 cm x Højde: 44/77 cm

Materialer:

Vælg på webshoppen mellem: Hvid Lasur, m/struktur / Hvidlakeret / Sort Lasur m/struktur / Sortlakeret

Uddybning
Skallen er lavet af formpresset finér. Den inderste finér i 7 lag er altid af bøg og den yderste finér er tilgængelig i 10 forskellige varianter; Ahorn, Bøg, Ask, Elm, Eg, Oregon Fyr, Kirsebær, Valnød, Mørkbejdset Eg(lys kant) og Fuld mørkbejdset Eg.

Versionerne som er tilgængelig direkte webshoppen er; Farvet Ask med struktur i enten sort eller hvid og en lakeret version uden struktur i enten sort eller hvid.

Kontakt webshoppen for bestilling af andre varianter