Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

NJP Gulvlampe - Lys alugrå

 Nendo, Oki Sato Louis Poulsen
Enhedspris 5.850,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-9 ugers leveringstid
Delbetaling
308 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 5.850 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 308 kr. Samlede kreditomk. 293 kr. Samlet tilbagebetaling 6.143 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
106/NJPGULVLYSGRÅ

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Nu fås NJP serien fra Louis Poulsen i en lys grå farve, oplev denne gulvlampe

De mest elskede design er ofte dem, der kombinerer en fornemmelse af øjeblikkelig genkendelse med tiltrækningen ved det, der ikke er set før. Det var i denne ånd, at grundlæggeren af Nendo, Oki Sato, designede sin populære NJP-lampe i 2015 – og i denne ånd, at Louis Poulsen og nendo nu udvider hele NJP-serien med den moderne og lyse alugrå farve.

Oki Sato, som er chef for det japanske designstudie nendo, er kendt for at bruge minimalistiske former og detaljer, der vækker minder, og for at bruge bløde, venlige former, som får hans design til straks at se behagelige ud i omgivelserne. NJP-lampen er et eksempel på denne tilgang, da lampehovedet har et velkendt, skorstensformet design.

NJP-serien, der opfattes som en nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe, er vokset og omfatter en gulvlampe og to væglamper – og for at imødekomme behovet i moderne interiører udvides det nu yderligere, idet der tilføjes en lys alugrå til den eksisterende sorte og hvide udgave.

"Vi ønskede at udvikle en farve, som fandt den rette balance mellem metallets kølige udseende og varmen ved en ideel, blød grå farve," siger Rasmus Markholt, Design Manager hos Louis Poulsen. "Finishen og fornemmelsen skulle også passe til NJP's form med hensyn til blødhed, modernitet og elegance – og skulle være en taktil oplevelse, eftersom man skal lægge hænderne rundt om lampens hoved.

Materiale:
Fod & base: stål. 
Arme & lampehoved: aluminium. 
Led: aluminium. 

Lyskilde: 
10W LED 2700K, CRI>90
Energiklasse: A++ - A
Lampen er forsynet med integreret energibesparende LED-lyskilde.


Mål:
Diameter på fod 260mm, 
Diameter på hoved 149mm, 
Længde på stander 1218mm + arm 480mm.