Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

NJP Væglampe Kort arm - Lys alugrå

 Nendo - Oki Sato Louis Poulsen
Tilbud
Enhedspris 2.129,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 2.730,00 kr. Spar 601,00 kr.
Ca. 1-2 ugers leveringstid
Bestillingsvare
106/NJPVÆGGRÅKORT

Info

Oki Sato (født 1977) er designeren bag NJP. Bordlampen, der blev lanceret i 2015, er en nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe. Lampens enkle og stilrene udseende betyder, at dens funktionelle komponenter er blotlagt. Anvendelsesmulighederne er nøje overvejet. Armens to led giver stor fleksibilitet, således at det er nemt at justere lampen efter behov.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Oki Sato (født 1977) er designeren bag NJP. Bordlampen der blev lanceret i 2015, er en nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe. Lampens enkle og stilrene udseende betyder, at dens funktionelle komponenter er blotlagt. Anvendelsesmulighederne er nøje overvejet. Armens to led giver stor fleksibilitet, og gør det let at justere lampen. 

NJP Bordlampe fra 2015 følges op med en gulvlampe og to væglamper. Væglampen kommer i to udgaver – en med kort og en med lang arm. Lampernes ’arme’ giver stor bevægelighed og mange trinløse indstillingsmuligheder. Det minimalistiske og elegante design har tekniske finesser som timer- og dæmpfunktion, der er tilpasset det moderne arbejdsliv og hjemmets mange forskelligartede behov for belysning. 

Lampens skærm former lyset og giver et direkte og blændfrit horisontalt lys. Åbningen bagerst er inspireret af skorstenens funktion, og giver ventilation til LED-enheden. Samtidig er det en smuk detalje, der reflekterer en del af lyset bagud og oplyser den øverste del af armen.

Dimensioner:

Længde: 150mm. Diameter: Ø149  

Ledningslængde: 3,3m 


Materiale:

Overflade: pulverlakeret, sort eller hvid. Vægbeslag: aluminium. Arme og lampehoved: Aluminium. Led: Anodiseret aluminium.

Lyskilde: 

Lampen er forsynet med integreret energibesparende LED-lyskilde.

10W LED, 2700 Kelvin og 3000 Kelvin