Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

NOHRD Sling - Slyngetræner

 NORHD Waterrower | Nohrd
Nyhed
Fra 1.869,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 1.869,00 kr. Spar 0

Info

Oplev den æstetisk smukke Nohrd Sling - en slyngetræner der er ideel til en komplet kropstræning. Vælg mellem en bred vifte af træsorter der passer til din personlige præference og indretning.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Slyngetræning, også kendt som suspension træning eller TRX-træning, giver træning af hele kroppen.

Under træningen er slyngerne aldrig statiske, hvilket kræver både styrke, stabilitet, koordination og balance i hver eneste øvelse.

Med sit nordiske og minimalistiske design bliver NOHRD Sling ikke blot et funktionelt træningsredskab, men også et dekorativt element inden for fitnessinteriør. Nem at tage med dig på på farten, hvorved at den bliver perfekt til både hjemmet, sommerhuset, på forretningsrejsen eller i ethvert eksklusivt fitnessområde.

NOHRD Sling fastgøres til en metalring i loftet og kan nemt fjernes med en karabinhage. Kan også monteres interimistisk på Wallbars Vægribbe.

Du er træningsmaskinen - funktionel træning når det er bedst
I suspensionstræning bliver din egen krop din ultimative træningspartner. Udforsk styrke- og muskelopbygning ved at udnytte din kropsvægt og tyngdekraften i de to frithængende stropper. NOHRD Sling er skabt til at levere næsten alle de træningsmuligheder, som findes i større træningsmaskiner. Derfor er NOHRD Sling det ideelle alternativ til traditionel vægttræning. Med dette ene stykke fitnessudstyr får du adgang til en bred vifte af træningsøvelser.

Vælg din længde. Vælg din udfordring
Med NOHRD Sling kan du hurtigt og nemt justere længden på rebene takket være den trinløse justering. Træk let i justeringskuglen for at frigøre rebene og tilpas dem til din ønskede træningsposition. Jo mere lodret din kropsholdning er, desto lettere bliver øvelsen. Skift til en mere vandret position for at øge modstanden. Den trinløse justering gør NOHRD Sling velegnet til alle, uanset om du er nybegynder eller professionel.

Nemt at montere
NOHRD Sling er enkel at montere både indendørs og udendørs, hvilket giver dig fleksibilitet i forhold til dine præferencer og muligheder. Tag den med på udendørs træningssessioner når vejret byder det, med i sommerhuset eller med på forretningsrejse og nyd træning hvor som helst og når som helst.

Dimensioner:

Vægt: 5 kg.

Max brugervægt: 150 kg

Emballage dimensioner: 30 x 30 x 25 cm / 8 kg

Samling/montage nødvendig: Nej

Bemærk: Skal forankres i en solid væg eller loft.
Det er muligt at montere Sling til Wallbars Vægribbe

Materialer:

Træ

Garanti:

Trædele: 5 år

Andre dele: 2 år