Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

WaterRower S4 Romaskine

 John Duke Waterrower | Nohrd
Nyhed
Fra 10.495,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 10.495,00 kr. Spar 0
Delbetaling
557 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 10.595 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 557 kr. Samlede kreditomk. 530 kr. Samlet tilbagebetaling 11.125 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

WaterRower S4 står som den banebrydende original inden for vandbaserede romaskiner. Det bærer arven fra ingeniøren og toproeren John Duke, der i 1988 skabte dette tidløse design.

Ønskes mere vejleding hjælper personalet i vores butik i Søborg gerne. Butikken i Søborg kan kontaktes på 3969 9090 eller besøges på Gladsaxevej 311, 2860 Søborg. 

Læs mere

Praktisk info

 • Ofte stillede spørgsmål
 • Mulighed for indbæring
 • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
 • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

WaterRower S4 står som den banebrydende original inden for vandbaserede romaskiner. Det bærer arven fra ingeniøren og toproeren John Duke, der i 1988 skabte dette tidløse design.

Romaskinens kerne er WATERROWER's særlige vandtank, hvor 5-19 liter almindeligt vand drives af det patenterede WaterRower Flywheel. Denne unikke mekanisme giver dig fordelene ved en træning baseret på naturlige vandmodstande. Bygget med to robuste træskinner og et exceptionelt støjsvagt ro-sæde, tillader den dig at træne og nyde lyden af vandets skvulp.

Din præstation og træningsdata kan præcist måles via den medfølgende S4-monitor, som placeret på romaskinens side, der registrerer alle væsentlige ro-informationer. Med denne romaskine tilføjer du et æstetisk træningsmøbel i din valgte træsort, som passer perfekt ind i enhver omgivelse.

Features

 • Pladsbesparende opbevaring
  Når waterRower placeres lodret, optager romaskinen lige så lidt plads som en stol. Tyngdepunktet er på tanken, så WaterRower kan løftes for enden af skinnen uden problemer, og takket være gummihjulene er romaskinen nem at manøvrere rundt.
 • Justerbar fodstøtte
  WaterRower-fodbrættet giver maksimal fleksibilitet, der konstant sikrer en optimal roposition. Fodstøttens højde justeres nemt med et tryk på en knap.
 • Lydsvagt og komfortablet sæde
  WaterRower-sædet glider næsten lydløst over skinnerne, når du ror, så du kan nyde lyden af rislende vand. Sædet har en ergonomisk formet pude, så du sidder behageligt under træningen

Klassikeren fra 1988

WaterRower S4 er baseret på det ikoniske design fra WATERROWER, som blev skabt tilbage i 1988 af den amerikanske elite-roer og ingeniør, John Duke. Inspireret af tanken om, at indendørsroning skulle efterligne den naturlige bevægelse og fornemmelse af at ro på vandet, skabte Duke dette tidløse stykke fitnessudstyr.

Som at ro på vandet

Det særlige ved alle WaterRowers er vandtanken. Den bruger almindeligt postevand til at skabe en naturlig, beroligende og samtidig effektiv vandmodstand takket være det patenterede WaterFlywheel. Denne funktion gør roning på WaterRowers unikt. Modstanden kræver ingen manuel indstilling, da den udelukkende bestemmes af dig: jo hårdere du trækker, desto større bliver modstanden.

Træn effektivt og skånsomt

Med WaterRower S4 træner du cardio, styrke og kredsløb på én gang. Du forbrænder kalorier, opbygger styrke og udholdenhed, og aktiverer hele din krop. Samtidig fordeles belastningen jævnt over hele kroppen, hvilket reducerer stød og mindsker risikoen for skader. Derfor er romaskinen velegnet for alle, uanset niveau, herunder også til genoptræning efter skader.

Håndbygget i bæredygtige træsorter

WaterRower S4 bliver omhyggeligt håndlavet af massivt kvalitetstræ på vores WATERROWER-fabrik i USA. Træet, der anvendes til WaterRowers, stammer fra bæredygtigt forvaltede skove og bliver beskyttet med olie for at bevare dets skønhed og forhindre pletter og snavs. Vores S4-romaskine fås i fem forskellige smukke træsorter, der harmonerer perfekt med NOHRD's fitnessserie.

Mål din træning med S4-monitoren

Med din WaterRower S4 medfølger en S4-monitor, som viser dine rodata. Monitoren er placeret på siden og kan justeres i vinkel, så du nemt kan følge din performance under træningen.

For at gøre din S4-monitor Bluetooth-aktiveret kan du tilkøbe WaterRower ComModule.

ComModule til S4-Monitor (opgradering som købes separat)

Gør din S4-monitor til en Bluetooth-aktiveret enhed med WaterRower ComModule og oplev en interaktiv rooplevelse. Med ComModule kan du forbinde til WATERROWER's træningsapps som WaterRower Connect og WaterRower TV via din Android- eller iOS-enhed. ComModule indsættes nemt i bagsiden af din S4-monitor og er udstyret med et genopladeligt lithium-batteri.

SmartRow (opgradering som købes separat)

Forbedre din træning og præstation med SmartRow! SmartRow er en avanceret effektmåler, der præcist registrerer din WaterRower-ydelse. Alle dine data overføres trådløst via Bluetooth til den gratis SmartRow-app, som er kompatibel med både iOS og Android.

Tilbehør (købes separat):

Dimensioner: 

Længde: 209 x Bredde: 56 x Højde: 53 cm

Siddehøjde: 31 cm

Vægt: 47 kg.

Max brugervægt: 150 kg

4 X AA Batterier til displayet (Medfølger ikke)

Modstand: Responsivt paddelhjul i vandtank.

Leveres usamlet i 2 stk. kolli.

Garanti:

Trædele: 5 år

Andre dele: 2 år

Emballage dimensioner:

Kolli 1: Længde: 71 x Bredde: 61 x Højde: 61 cm / 25 kg.
Kolli 2: Længde: 215 x Bredde: 15 x Højde: 10 cm / 15 kg. 

Apps og applikationer:

 • WaterRower Connect (kræver ComModule)
 • KinoMap (Kræver ComModule)
 • SmartRow (Kræver SmartRow udstyr)