Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Patera Oval Pendel Ø500

 Øivind Slaatto Louis Poulsen
Enhedspris 8.545,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 2-4 ugers leveringstid
Delbetaling
449 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 8.545 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 449 kr. Samlede kreditomk. 428 kr. Samlet tilbagebetaling 8.973 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
106/PATERAOVA500HVID
Udstilllet i Brønshøj & Søborg

Info

Patera familien får et nyt medlem med Oval i størrelsen Ø50 cm. Pendlen blev designet af Øivind Slaato i 2015 og er allerede blevet en kæmpe succes. Patera Oval er baseret på de samme principper og fængslende, flættede mønstre som klassikeren Patera- den udgør imidlertid ikke en kugle, men en flad cirkulær form, der ligner en oval fra siden, inspireret af en ellipsoids organiske former.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Patera Oval er udført med en rund åbning, der optimerer direkte lys mod den underliggende overflade med en blød overgang til det reflekterede lys. Patera Oval er med sit flade, minimalistisk design særlig velegnet til rum med begrænset loftshøjde eller hvor en vis hovedhøjde er påkrævet. Lampen er også perfekt som en høj pendel eller over et spisebord for at skabe en rummelig fornemmelse mellem bord og loft.

Pendlen er en lysende ellipsoid bestående af diamantformede celler. Hver celle er omhyggeligt designet til at fange lyset og indkapsle lyskilden, så den ikke kan ses fra vinkler over 40 grader. Under 40 grader udsender lampen et direkte, nedadrettet lys. Den runde åbning nedenunder udsender et direkte lys med en blød overgang mod det reflekterede lys.

Pendlen kan anvendes med eller uden en afskærmningsplade, afhængigt af om lyskilden skaber en uønsket blænding eller ej.

Dimensioner: 

Diameter: Ø500 x Højde: 360 mm

Ledning: 4000 mm hvid tekstil

Materiale:

Skærm: Udskåret mat hvid PVC-folie.
Ophæng, E-fatning: Hvid, opal, mat coating, sprøjtestøbt polykarbonat.
Ledning: Hvidt stof
Afskærmningsplade til bundabning inkluderet. Kan bruges med og uden.

Baldakin: Ja

Lyskilde:

1x40W E27