Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

PK25 Lænestol - Natur Flagline / Mat Krom

 Poul Kjærholm Fritz Hansen
Enhedspris 82.812,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid
Bestillingsvare
24/PK25/NATUR
Udstilllet i Søborg

Info

PK25™ blev designet af Poul Kjærholm i 1951 til hans afgangsprojekt på Kunsthåndværkerskolen i København. PK25, også kendt som “Element”-stolen, er et vellykket eksempel på den unge Kjærholms iver efter at arbejde med almindelige industrielle materialer. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

PK25™ blev designet af Poul Kjærholm i 1951 til hans afgangsprojekt på Kunsthåndværkerskolen i København. PK25, også kendt som “Element”-stolen, er et vellykket eksempel på den unge Kjærholms iver efter at arbejde med almindelige industrielle materialer. Kjærholm var fast besluttet på at reducere stolen til et enkelt stykke af hvert materiale, hvilket resulterede i stolens overordnede kendetegn: Det ret komplekse stålstel, som er fremstillet af et enkelt bøjet stykke uden samlinger eller forbindelser.

PK 25 fås også med sort flagline 

Mål: B: 69cm, D: 73cm, H: 75cm

Materiale: Stellet er lavet i ét stykke matforkromet fjederstål, med en lang længde af flagline viklet omkring stålrammens kurvede sæde og ryg. Flaglinen er lavet af hør med nylonkerne.