Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

PK80™ Daybed - Sort Aura Læder

 Poul Kjærholm Fritz Hansen
Enhedspris 131.998,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid
Delbetaling
6.930 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 131.998 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 6.930 kr. Samlede kreditomk. 6.600 kr. Samlet tilbagebetaling 138.598 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
24/PK80/BRIKS/SORT
Udstilllet i Søborg

Info

Som ved mange andre af hans møbler tog Poul Kjærholm til sin PK80 briks inspiration fra tidligere tiders største værker. Han betragtede dem på en helt speciel måde, hvor han på forunderlig vis fandt frem til deres essens for derefter at sætte denne ind i hans samtid. På denne måde skabte han noget, der både var usædvanligt moderne i sit udtryk, men som samtidig bibeholdt en form for med det samme klassisk og tidløs skønhed.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Som ved mange andre af hans møbler tog Poul Kjærholm til sin PK80 briks inspiration fra tidligere tiders største værker. Han betragtede dem på en helt speciel måde, hvor han på forunderlig vis fandt frem til deres essens for derefter at sætte denne ind i hans samtid. På denne måde skabte han noget, der både var usædvanligt moderne i sit udtryk, men som samtidig bibeholdt en form for med det samme klassisk og tidløs skønhed. Idéen til dette værk, som han tegnede i 1957, kom indirekte fra de romerske divaner gennem Bauhaus.

Betrækket på en PK80 briks består af læder af den højeste kvalitet, imens rammen er lavet af satinbørstet og rustfrit stål. Den har en unik kvalitet over sig, der tager et stærkt fokus på sig og vidner om stor skønhed, men samtidig er den yderst praktisk. Den matcher overordentligt godt med en lang række af Poul Kjærholms andre værker, hvor stilen er den samme.

Størrelse:
30 x 190 x 80 cm.

Materiale:
Ramme: satinbørstet rustfrit stål.
Polstring: Sort classic læder.